Bachelor in de informatica

Murray State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Murray State University

Bachelor in de informatica

De nadruk ligt hier op wetenschappelijke computing en het oplossen van problemen. Studenten ontwikkelen sterktes in de programmering - de mogelijkheid om computers te instrueren - zodat de machines (niet per se mensen) zijn productiever. Studenten verkennen technieken om hardware-apparaten (computers, robots etc.) taken die ze nog nooit eerder gedaan uit te voeren, maar werden altijd capable.These kunnen nieuwe manieren van vertegenwoordiging en de overdracht van gegevens van de ene bron naar de andere, passend meer gegevens op minder ruimte, het coderen van gegevens etc.

Studenten moeten kiezen tussen een "grote" en een "gebied". Simpel gezegd, een "belangrijke" vereist dat je verklaren een klein gebied van de studie of een tweede grote. Een minor is meestal een geordend met 7 tot 8 gangen waarnaar moet worden genomen in de juiste volgorde. Een "gebied" is niet een minderjarige vereisen. In dit geval zult u ruimte voor 4-5 keuzevakken die moeten worden genomen met goedkeuring van uw adviseur te hebben.

Typische alternatieven voor minderjarigen Math, Business, Computer Information Systems. Maar er zijn genoeg om uit te kiezen. Let erop dat de volgorde waarin deze vakken moeten worden genomen volgen. Studenten kunnen zich niet veroorloven om beslissingen tot hun laatste jaar uit te stellen als zij niet in staat zijn om alle noodzakelijke informatie om de minor in een semester of twee klassen te krijgen. Gelieve een adviseur te raadplegen in de Minor programma.

De belangrijkste optie is vooral aantrekkelijk voor studenten terugkomen voor een tweede graad. Deze studenten moet een afzonderlijke diplomacontract die volledig zal voldoen aan de eisen van het Computer Science programma te voltooien. Neem contact op met de voorzitter van de afdeling.

Kerncompetenties: Programmeren, database ontwerp, SQL, mobiele computers, besturingssystemen, algoritme ontwerp, software-engineering.

Typische Werkgevers: Fabrikanten van Defensie systemen (implementatie en controle raket), Control systemen (ontwerpen van NC-machines), Besturingssystemen, Remote sensing software, Aerospace toepassingen Robotics, Game programmering en vele anderen. De laatste tijd is er veel belangstelling voor Computer Science majors in de groeiende software-industrie in de biologie genoemd BioInformatics.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Murray, Kentucky
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Murray, Kentucky
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan