Bachelor in de informatica

Mississippi College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Mississippi College

Als een Computer Science grote, zult u cursussen in onderwerpen zoals:

  • Fundamenten van de informatica
  • Programmering en het oplossen van problemen
  • Datastructuren
  • Taal programmering
  • Systemen analyse en ontwerp
  • Database management
  • Software engineering

Het curriculum richt zich op het geven van een sterke basis in de computerwetenschappen, terwijl de vorming van een levenslange liefde van leren -Essentieel tot succes in deze steeds ontwikkelende gebied. De cursussen ondersteunt leren in theorie en praktijk, het onderzoeken van de filosofische onderbouwing van de discipline en het verstrekken van hands-on ervaring met het oplossen van problemen technologische. De meeste cursussen hebben een lab component, studenten te helpen bouwen aan een sterke reeks van technische vaardigheden.

MC4

Kies uw Focus

Bachelor of Arts / Bachelor of Science in Computer Science

Deze graad spoor biedt een uitgebreide studie van de discipline van de informatica, het voorbereiden van afgestudeerden voor een loopbaan in zeer technische gebieden.

Bachelor of Arts / Bachelor of Science in Computing & Information Systems

Deze graad spoor combineert de praktische aspecten van de informatica met de stichting kennis uit de School of Business, het voorbereiden van afgestudeerden aan technologie efficiënt gebruik in een zakelijke omgeving.

De MC Experience

Het ministerie van Informatica en Natuurkunde is een dynamische omgeving, bekrachtigd door de relatie tussen één van de oudste wetenschappelijke disciplines en een van de nieuwste. Fysica beschrijft de stichting en de bouwstenen van de fysieke wereld; informatica is een van de meest opwindende gebieden ontstaan ​​uit die set regels. Studenten van beide moeten theorie en praktijk in evenwicht te brengen als ze de kunst van het oplossen van problemen onder de knie. In de afdeling Informatica en Natuurkunde, bieden wij studenten de kans om de uitdagingen en beloningen van het oplossen van problemen en het overwinnen van uitdagingen, met behulp van wiskunde en technologie als instrumenten ervaren. Komend uit een verscheidenheid van achtergronden, de informatica faculteit vormen een rijke, gevarieerde selectie van vaardigheden en expertise.

MC7

Hoe je leert

Hands-on ervaring komt goed, met een omgeving die leerlingen veel mogelijkheden biedt om te laten zien wat ze weten en hun vaardigheden om te werken. State-of-the-art technologie en toegewijde informatica laboratoria ervoor zorgen dat de juiste hulpmiddelen voor het leren zijn altijd beschikbaar. Studenten kunnen ook hun leren aan te passen aan hun doelstellingen, met mogelijkheden voor individueel leren en onderzoek.

Stages hulp informatica studenten bouwen hun cv's en hun vaardigheden. Informatica studenten hebben geïnterneerd met het Bureau van de Staatssecretaris van de Mississippi, de Mississippi procureur-generaal, de US Army Corps of Engineers, General Electric, General Dynamics, Stennis Space Center, Hughes Aircraft, Teledyne Brown, Ergon Caterpillar, Inc., Horne, LLP, Mississippi Department of Information Technology Services, de Waterways Experiment Station, en nog veel meer.

Wat U zult doen

Deelnemen aan Pi Mu Epsilon, een eer maatschappij voor wiskunde, en helpen de wiskunde te bevorderen op de campus, terwijl de ondersteuning van de wetenschappelijke ontwikkeling van uw collega's.

Waar ga je

Pas afgestudeerden

Enkele van onze recente informatica afgestudeerden bijwonen graduate school aan de Arizona State University, Mississippi State University en de University of Florida. Anderen zijn werkzaam bij organisaties als Bomgar Corporation, Cellular South, en de Universiteit van Mississippi Medical Center.

MC6

Outstanding Alumni

MC's Computer Science alumni zijn een succesvolle bos, het maken van een aanzienlijke impact op hun werkplekken waar ze naartoe gaan. Bijvoorbeeld Ann Speyer, die momenteel President en Chief Strategy Officer bij A + Government Solutions, Inc. (en voorheen diende als CIO van het Smithsonian Institute). Of Craig Lowery, een Technology Strategist bij Dell Inc. Of Steve Safigan, voorzitter van Foundations for Tomorrow (en voormalig oprichter en voorzitter van Universal Tax Systems). Of Brian Lang, een systeembeheerder bij Cisco Systems. Of Trent Townsend, een bekende computer security expert. Anderen zijn werkzaam bij de Bank of America, IBM Corporation, Lockheed Martin, Trustmark Nationale Bank en het US Army Corps of Engineers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates