Bachelor in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als hoofdvak computerwetenschappen leren studenten vaardigheden en technieken die hen voorbereiden op succes in hun carrière of afstudeerstudies. Faculteit focus op drie kerngebieden: algemene achtergrond in de informatica, theorie en praktische redenering.

Het bestuderen van de algemene achtergrond in de informatica leert studenten over de theorieën over waarom en hoe software systemen worden ontwikkeld. Studenten leren theorie door problemen op te lossen, problemen op te lossen en oplossingen te analyseren. In de praktische redenering bestuderen studenten de praktijk van software systemen door software te ontwikkelen, een prototype oplossing te ontwikkelen en de levenscyclus van de softwareontwikkeling te bepalen.

Voor overdrachtstudenten die een beroeps- of technisch associate of science of associate of science uit een regionaal geaccrediteerde gemeenschapskollege voltooien, is een bachelor toegepaste wetenschappen met nadruk op computerwetenschappen beschikbaar. Neem contact op met Carol Spradling (c_sprad@nwmissouri.edu of 660.562.1588) voor meer informatie.

Verkoelingshal spring2017 ch0022

Carrièremogelijkheden

Recente Northwest-afgestudeerden hebben in de volgende loopbaan werk gelegd:

 • IT applicatie analist
 • Database programmeur
 • Software Developer / Engineer
 • Systeemingenieur
 • Web developer
 • Technologiecoördinator
 • Systems administraton
 • Database Administrator
 • Network engineer
 • systeembeheerder
 • Computer Programmeur
 • Software architect
 • Software Analyst
 • Technisch Architect

Beroepsgebaseerde leerervaringen

Professoren stimuleren praktische leermogelijkheden om studenten voor te bereiden op werkgelegenheid. Studenten worden aangemoedigd om met K-12 leraren te praten over het belang van technologie in hun curriculum en de basiswetenschappen van de computerwetenschappen voor studenten in de rangen K-12.

De School voor Informatica en Informatiesystemen herbergt jaarlijks een professioneel advies team dat meer dan 40 professionals uit verschillende industrieën omvat om het wetenschappelijke curriculum van Northwest te beoordelen. Professionals worden geupdate over nieuwe technologie en ervoor zorgen dat het curriculum in Northwest op de hoogte is van trends.

MINK WIC (Missouri, Iowa, Nebraska, Kansas Women in Computing), die in 2011 opgericht werd, stelt vrouwen in staat om hun rol in computer- en technologievelden te bespreken en ervaringen en strategieën voor succes te delen. In de afgelopen jaren verzamelden meer dan 240 studenten, opvoeders en professionals uit de regio hun passie voor computerwetenschappen en technologie.

studentenorganisaties

De Vereniging van Computing Machines bevordert belangen in computers en applicaties, evenals een communicatiemiddel voor personen die een interesse hebben in computers.

De Vereniging van Computing Machinery - Women's (ACM-W) viert, informeert en ondersteunt vrouwen in het berekenen en werkt samen met een gemeenschap van computer wetenschappers, opvoeders, werkgevers en beleidsmakers om werk- en leeromgevingen voor vrouwen te verbeteren.

Stages

Hoewel internships niet in de businesstechnologie nodig zijn, worden ze sterk aangemoedigd om praktische ervaring op te doen.

In het buitenland studeren

Studie in het buitenland is een kans voor studenten om internationale ervaring op hun academische ontwikkeling toe te passen. Facultaire leden bieden korte termijn studieprogramma's die studenten voorbereiden voor, tijdens en na het programma. Er zijn twee soorten studieprogramma's in het buitenland beschikbaar: facultaire en traditionele studie in het buitenland.

Het traditionele programma kan een semester-, zomer- of jaarlange programma zijn en wordt geleerd door de internationale partnerinstellingen van Northwest.

Noordwesten kc spring2017 tw 0359

Vereisten

De noordwestelijke kern (48-52 uur)

Moet het volgende bevatten:
CSIS 44101 Grondslagen van Computing
MATH 17117 Precalculus
OF
MATH 17118 College Algebra


3
4

3

Opmerking: MATH 17117 is de noordwestelijke kernvereiste voor Math Option A.


MATH 17118 is de noordwestelijke kernvereiste voor Math Option B.

Verplichte vakken

CSIS 44141 Computer Programmering I
CSIS 44241 Computer Programmering II
CSIS 44242 Data Structures
CSIS 44296 Professional Development Seminar
CSIS 44345 Computerorganisatie
CSIS 44349 Een overzicht van algoritmen
CSIS 44356 Network Fundamentals
CSIS 44460 Database Systems
CSIS 44525 Theorie en implementatie van Programmering Talen
CSIS 44550 Besturingssystemen
CSIS 44561 Software Engineering Principles
CSIS 44562 Software Engineering Practice
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
nadruk gebieden

Kies een of meer van de volgende nadruk:

 • Gegevensbeheer
<li> Mobiele computer nadruk</li> 
<li> Informatieverzekerings- en veiligheids nadruk</li> 
<li> Core Computer Science Emphasis</li> Laatst bijgewerkt op aug 2017

Over de school

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Lees meer

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Lees Minder