Bachelor In De Informatica

Trine University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Informatica

Trine University

Bachelor in de informatica

Onze Informatica programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op een brede waaier van inspanningen in informatievelden inclusief informatie management en technologie, onderzoek en informatie diensten, informatie beveiliging en informatica. De missie van dit programma is om studenten met een brede en verfijnde begrip van informatie en de technologie te bieden, hen voor te bereiden voor een loopbaan in de snel opkomende gebied omschreven als "informatica."

De Ervaring

Met cursussen in netwerkbeveiliging, digitale recherche en data mining, profiteert u van hands-on leerervaringen. De studenten hebben deelgenomen aan cyberdefensie wedstrijden en een sluitstuk ervaring die omvat het werken met een lokaal bedrijf om een ​​oplossing voor een real-world probleem creëren. De faculteit Wiskunde & Informatica is een lid van de Microsoft Academic Alliance en een CompTIA Academic Partner.

De Resultaten

Afgestudeerden van onze Informatica programma klaar voor banen in de informatie en technologie-industrie, zakelijke, openbare diensten, en andere verschillende beroepen. Mogelijke functiebenamingen omvatten beveiliging en prestaties analist, web ontwikkelaar, informatie management specialist, netwerkbeheerder, business analist, bruikbaarheid ingenieur, database administrator, en anderen. Het programma biedt ook sterke voorbereiding voor graduate studies. Afgestudeerden zijn voorbereid voor prestigieuze graduate schools en kan een verscheidenheid aan programma's, waaronder informatie en management science, informatica, biomedische informatica, informatie-beveiliging, informatie-technologie en technische wetgeving na te streven.

Carrière

Als afgestudeerde van ons Informatica programma, uw vacatures zijn geweldig. Hier zijn een paar van de carrière mogelijkheden voor onze studenten bij het afstuderen:

  • Computer Systems Manager
  • Database Administrator
  • Information Management Specialist
  • Netwerkbeheerder
  • Security Analyst
  • Software Ontwikkelaar
  • Systeembeheerder
  • Systems Analyst
  • Technical Sales Representative
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
29,900 USD
Locations
Verenigde Staten - Angola, Indiana
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Angola, Indiana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
/ Jaar - Full-time collegegeld (12-18 credit-uren per semester)