Bachelor in de informatica

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

University Of Wisconsin - Green Bay

De centrale organiserende concept van deze belangrijke informatie is - haar structuren in verbale, visuele, bemiddelde en kwantitatieve vormen; de opslag, analyse, evaluatie, verwerking en communicatie van beide machines en mensen. Het programma is afhankelijk van de huidige technologieën en blijft evolueren als technologieën veranderen. Studenten kunnen verwachten curriculaire toevoegingen en moet vroegtijdig overleg met hun adviseur en vaak op de hoogte zijn van lopende veranderingen.

Het curriculum varieert sterk tussen verschillende disciplines, die allemaal zijn vertegenwoordigd in de kern eisen. Zij omvatten computing, taalkunde, cognitieve psychologie, communicatie theorie, organisatorische communicatie en management, wiskunde, data en informatietechnologie, en taal.

Computing vormt een belangrijke dimensie van deze belangrijke, maar ook studenten wordt verwacht dat zij grondig worden geaard in menselijke taal, menselijke informatieverwerking en communicatie. Dit helpt ervoor te zorgen tegen smalle technische voorbereiding, die al te vaak leidt tot een snelle veroudering in snel veranderende gebieden, en het bereidt studenten voor op de meest creatieve en nuttige toepassingen van diverse informatietechnologieën maken.

Een doel van het programma is om studenten op te leiden om te conceptualiseren en informatie problemen in interdisciplinaire situaties op te lossen. Een kern inleidende cursus richt zich op informatie van problemen; het grootste deel van de cursussen vereisen projecten, en vele eisen groepswerk. Een onderzoeksproject of stage is ook vereist van alle majors. Bovendien krijgt elke student onderhandelt een individueel gebied van nadruk. Deze eis is een kans om informatie principes toe te passen voor een bepaald probleem gebied of om verdere hulpmiddelen te gebruiken voor een bepaalde carrière richting. Studenten ontwikkelen ook een persoonlijk portfolio dat veel van hun vaardigheden en expertisegebieden documenteert. Tot slot, studenten voltooien een geavanceerde informatie problemen sluitstuk cursus die vaardigheden en kennis verworven in de belangrijkste integreert.

Loopbaantrajecten voor Informatie Wetenschappen afgestudeerden in snel tempo en UW-Green Bay afgestudeerden melden dat de breedte van dit programma belangrijk voor hen is geweest. Sommigen hebben vooral opgericht hun eigen positie. Sommigen hebben afgestudeerde werk voortgezet. Anderen hebben een breed scala van banen na het afstuderen op gebieden zoals programmering en software design, reclame, marketing en verkoop, systeemanalyse, en human resources ingevoerd. De vereiste portefeuille heeft zich bewezen als een uitstekend middel van het aantrekken van de aandacht en interesse van potentiële werkgevers of voor de toelating tot graduate schools zijn.

Oppervlakte van Nadruk

Studenten moeten eisen te voltooien in een van de volgende aandachtsgebieden:

  • Informatiekunde Nadruk - Informatietechnologie Nadruk
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates