Bachelor in de informatica

Bach Khoa University (BKU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Bach Khoa University (BKU)

Het doel van onze undergraduate programma is om onze studenten op te leiden in de theorie en de toepassing van computertechnologie. Bovenal moeten onze studenten de intellectuele tools die hen in staat stellen om gelijke tred te houden met de steeds veranderende wereld van de Computer Science bezitten. Onze missie is om hen te voorzien van de mogelijkheid om te slagen en gedijen in onze afdeling, zodat zij kunnen afstuderen met de meest fundamentele en essentiële kennis van basis tot geavanceerde computer kennis van logische ontwerpen, het analyseren van micro-processoren en embedded apparaten. Daarom zal zij een breed scala aan carrièremogelijkheden inclusief hardware of software ontwikkeling, data communicatie, systeemanalyse en digitale technologie, informatica ontwerp van het systeem, enz. Hebben Soft skills zoals teamwork, communicatie, het identificeren en oplossen van problemen door middel van hands-on training worden ook aangeboden aan onze studenten op een creatieve, professionele, dynamische en concurrerende internationale omgeving.

carrièrekans

Na zijn afstuderen van de Computer Science van BKU kunnen ingenieurs veel werk op het gebied van Computer and Information Technology als te nemen:

  • Software-ontwerp en de bouw software voor banken, financiële, administratieve en commerciële organisaties, enz.
  • Applicatie ontwerp en de toepassing constructie voor mobiele apparaten, e-commerce applicaties, spelletjes op de computer en mobiele apparaten, etc.
  • Het beheer van en het bouwen van beveiligingsoplossingen voor computer-systeem en computernetwerk.
  • Werken voor software outsourcing bedrijven in de Verenigde Staten, Japan en Europa markten.

KANS OM overschrijving op onze partneruniversiteiten

Studenten hebben 2 opties:

  • Optie 1: De studenten studeren aan BKU voor 4 jaar en ontvang de Bachelor of Computer Science uitgereikt door BKU.
  • Optie 2: Na het voltooien van 02 jaar bij BKU, kunnen studenten met financiële en academische aanmerking te komen over te dragen aan onze overzeese partner universiteiten in Australië de laatste 02 jaar om hun studie voor bachelor diploma af te ronden. De officiële bachelor diploma wordt uitgereikt door onze partner universiteiten in Australië: de University of Adelaide (ADL), de Universiteit van Queensland (UQ). Het voordeel van deze optie is dat de student ongeveer 50% van de totale kosten (collegegeld en het leven kosten) kunnen besparen in vergelijking met studeren voor volle 4 jaar in Australië om een ​​bachelor diploma uitgereikt door onze partner universiteiten te krijgen.
  • Studie taal: Engels
  • Duur van de opleiding: 04 jaar bij BKU
  • Campus: campus BKU
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates