Bachelor in de informatica

SUNY Korea

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

SUNY Korea

Informatica is de studie van computer-systemen, met inbegrip van de architectuur van computers, de ontwikkeling van software, informatieverwerking, computerapplicaties, algoritmische problemen op te lossen, en de wiskundige fundamenten van de discipline.

De Computer Science belangrijkste biedt beroepsonderwijs in de informatica aan de student voor te bereiden op graduate studie of voor een carrière in het veld computing. Studenten leren concepten en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, programmeren, en het toepassen van computersystemen, terwijl ook het leren van de theoretische en wiskundige fundamenten van de informatica. Ze hebben voldoende vrijheid in het programma aan andere academische belangen in de vrije kunsten, wetenschappen en techniek te wenden om hun studie van de informatica te vullen. Het Computer Science programma op Stony Brook University, die SUNY-Korea programma sluit nauw aan bij is geaccrediteerd door de Computing Accreditatie Commissie van ABET.

Veel studenten voor te bereiden op hun professionele carrière door middel van stages bij lokale bedrijven. Informatica afgestudeerden zijn sterk aangetrokken, en carrièremogelijkheden omvatten het ontwikkelen van software en systemen voor een breed scala aan toepassingen, zoals: user interfaces, netwerken, databases, computer games, cyberveiligheid, sociale netwerken, smart energy, mobile computing, kunstmatige intelligentie, robotica, forecasting, webtechnologieën en medische, communicatie, satelliet, en ingebedde systemen. Velen zijn werkzaam in de telecommunicatie en de financiële industrie, en sommige zijn zelfstandigen als hoofden van software consulting bedrijven.

geschiedenis

Opgericht in 1969, is het Computer Science Department van Stony Brook University consequent in de top Computer Science research afdelingen. Een Gourman rapport aangegeven bacheloropleiding Stony Brook werd gerangschikt 15 landelijk en 2 in de staat New York. De meest recente NRC enquête gerangschikt dat behoort tot de top 20 graduate programma's in de VS De afdeling is de grootste eenheid in het College of Engineering en Toegepaste Wetenschappen en is een van de grootste op de campus. Onze docenten en studenten werken nauw samen in een open, collegiale sfeer. De afdeling is actief in veel van de belangrijkste onderzoeksgebieden in de informatica met een specialisatie in algoritmen en complexiteit, Architectuur en Organisatie, Big Data, Biomedische Informatica, Computational & Systems Biology, Human-Computer Interaction, Information Assurance en veiligheid, Information Management, Intelligent Systems, Netwerken & Communicatie, programmeertalen, Software engineering, Smart Energy, systemen Fundamentals en visualisatie. De afdeling is de belangrijkste deelnemer aan het Center of Excellence in Wireless en Informatietechnologie (CEWIT), een $ 230 miljoen High-Tech Center in Stony Brook en een van de weinige in de staat New York.

Missie

De Computer Science Department heeft de volgende missies vastgesteld: - Educate studenten voor de professionele banen; - Educate MS studenten voor de werkgelegenheid ontwikkeling; - Educate promovendi voor academische / R & D-banen; - Gedrag eerste klasse onderzoek; - Secure onderzoeksfinanciering; - Serveer de Stony Brook College of Engineering en Toegepaste Wetenschappen (CEAS), Stony Brook University en SUNY-Korea, en de professionele gemeenschap; - Interactie met en overdracht van technologie aan de industrie; - Samenwerken met onderzoeksinstellingen zoals Brookhaven National Labs, Cold Spring Harbor Labs, en de Long Island, New York en IFEZ, Korea gemeenschappen; en - Interdisciplinaire interactie met andere Stony Brook University en SUNY Korea eenheden.

CS Undergraduate Programma Educatieve Doelstellingen: - Vaststellen zichzelf als het beoefenen van professionals of zich bezighouden met gevorderde studie in de informatica, informatietechnologie, of aanverwante gebieden.

 • Advance professioneel georganiseerd door middel van training of self-learning in gebieden met betrekking tot de informatica en informatietechnologie.

CS Undergraduate Program Outcomes

De CS-programma maakt het mogelijk studenten te bereiken, op het moment van afstuderen:

 • Een vermogen om kennis van informatica en wiskunde geschikte toepassing op de discipline
 • Een mogelijkheid om een ​​probleem te analyseren en te identificeren en te definiëren de rekenkracht eisen die past bij de oplossing
 • Een vermogen om te ontwerpen, implementeren en evalueren van een computer-based systeem, proces, onderdeel of programma om de gewenste behoeften te voldoen
 • Het vermogen om effectief in een team functioneren om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken
 • Een goed begrip van de professionele, ethische, juridische, veiligheid en sociale kwesties en verantwoordelijkheden
 • Het vermogen om effectief te communiceren met een scala aan doelgroepen
 • Een mogelijkheid om de lokale en globale impact van computergebruik op individuen, organisaties en de samenleving te analyseren
 • Erkenning van de behoefte aan en het vermogen om deel te nemen bij de verdere professionele ontwikkeling
 • Een mogelijkheid om de huidige technieken, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn te gebruiken voor het berekenen praktijk
 • Het vermogen om wiskundige fundamenten, algoritmische principes, en informatica theorie toe te passen in de modellering en ontwerp van computer-gebaseerde systemen op een manier die begrip van de betrokken bij het ontwerp keuzes afwegingen aantoont
 • Het vermogen om ontwerpen en ontwikkelen principes in de constructie van softwaresystemen van uiteenlopende complexiteit.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Zuid-Korea - Incheon, Incheon
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Zuid-Korea - Incheon, Incheon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan