Bachelor in de informatietechnologie (Hons) Business Information Technology

HELP University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatietechnologie (Hons) Business Information Technology

HELP University

De HELP University Bachelor of Information Technology (Hons) Business Information Management is een driejarige opleiding. Het is ontworpen om een ​​grondige kennis van de betrokken bij het ontwikkelen en beheren van informatiesystemen in een hedendaagse zakelijke context kwesties. De mate levert ook studenten met de juiste kennis en vaardigheden om hen in staat te stellen een veelbelovende carrière na te streven op het gebied van het beheer en de strategische ontwikkeling van effectieve informatie-systemen in een zakelijke omgeving.

Studenten van het programma zal worden uitgerust met een sterke basis in Information Technology omvat de programmering, database systemen, project management en de ontwikkeling van informatiesystemen. Daarnaast zullen ze worden blootgesteld aan business concepten zoals management, communicatie en organisatiecultuur als onderdeel van de specialisatie, zodat zij in staat zijn om hun management en technische vaardigheden combineren om zowel de menselijke en technische middelen effectief te beheren voor Information Systems gerelateerde inspanningen.

Het programma is gericht op het produceren van afgestudeerden wier rollen zijn te plannen, coördineren en computer-gerelateerde activiteiten ontwerpen om de strategische behoeften van de organisaties waarin ze zijn gebaseerd vervullen. Afgestudeerden zullen worden voorbereid voor een loopbaan als systeembeheerders, systeemanalisten, Systems Ondersteuning Executives, Management Trainees, projectcoördinatoren, Project Managers of Information Systems Consultants.

Toelatingseisen :

Elk van de volgende:

 • HELP Stichting Kunst / Foundation in Science
 • Herkende Matriculation of Stichting met CGPA 2.0
 • 2 STPM Grade C
 • 2 A-Level passeert
 • 5 pensions in Senior Midden-3 (UEC) (met inbegrip van wiskunde)
 • 5 CPU passeert met een minimale gemiddelde van 50%
 • 5 SAM / TEE onderzoek loopt met een universiteit totaal van 50%
 • AND een krediet in Wiskunde / Extra Wiskunde ** bij SPM-niveau of gelijkwaardig OR
 • Een diploma in Informatica, Information Systems, Information Technology, Software Engineering of gelijkwaardig met een minimum CGPA van 2,50 en een krediet in Wiskunde / Extra Wiskunde ** bij SPM-niveau of het equivalent daarvan.

Intake Datum:

Januari, april , mei, augustus, oktober

 • Deze inname is alleen van toepassing voor diegenen die het programma zonder een vrijstelling wordt verleend.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd