Bachelor in de informatietechnologie (grafische en multimedia) (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatietechnologie (grafische en multimedia) (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

MINISTERIE VAN Graphics

Het ministerie van Graphics en Multimedia biedt full-time undergraduate programma's die leiden tot de toekenning van Bachelor of Information Technology (Graphics en Multimedia) (Hons).1. Jaar 1 introduceert de onderliggende technologieën van de Computer Systems, verkent Problem Solving methodieken, Basic tekenmethoden, Multimedia Technologies, Computer Modeling & Creativiteit, gestructureerd programmeren, Datacommunicatie en Computer netwerken en discrete structuren.

  1. Tijdens de 2 jaar, en in aanvulling op de kern Information Technology modules, het onderzoek zal zich concentreren op Object Oriented Programming, Computer Graphics, Database, Multimedia Systems Design, Computer Vision & Beeldverwerking, Kunstmatige Intelligentie en Technische keuzevakken zoals Game Design, Audio Video Technologies, Computer Animation, Virtual Reality, AI & Game Esthetiek en digitale fotografie, gevolgd door een industriële stage (Special semester).

  2. In het 3e jaar (laatste jaar), zal het onderzoek zich concentreren op de fundamentele van Software Engineering, Web, Multimedia Systems Interface Design, fundamentele of Information Systems, Ethics & IT Professional Practices and Technology Entrepreneurship.

  3. In aanvulling op het bovenstaande kan de student een diepgaande blik op aspecten van Game Design, Computer Animation, Audio Video Technologies, Virtual Reality, AI & Game Esthetiek en digitale fotografie als keuzevakken te nemen. Studenten zullen ook een individueel project onderzoekt een toepassing van grafische of multimedia-technologie te ondernemen.

  4. De combinatie van alle modules bovenstaande zal helpen studenten krijgen een grondige kennis van de hardware en software aspecten van het vastleggen, opslaan en bewerken van beeld en geluid in digitale vorm. Studenten zullen onderzoeken die betrokken zijn bij de productie van hun eigen creatieve digitale media technieken. Digitale beeldbewerking en manipulatie, samen met video-editing en distributie worden ook onderzocht.

Studenten die met succes hebben afgerond de bacheloropleiding kunnen overwegen het nastreven van de postdoctorale programma's die de Master of Information Technology en Doctor of Philosophy omvatten door onderzoek op het gebied van multimedia.

VISION

Om een ​​vooraanstaande afdeling in het genereren van grafische en multimedia professionals.

MISSIE

We zijn toegewijd aan het leveren van geavanceerde technologieën in de grafische en multimedia door middel van onderwijs, onderzoek en consultancy.

CARRIERE PROSPECT

Afgestudeerden van dit programma hebben de flexibiliteit om te kiezen om in de verschillende carrièremogelijkheden in de ICT bv Wetenschapper, System Analyst, programmeur, Software Engineer, Web Master, Web Designer, Network Administrator, System Designer, Project Manager, docent, Database Ontwerper en beheerder om de paar te noemen.

Academische Adviseren

Elke student krijgt een studieadviseur die de student zal helpen in zijn / haar academische studies worden toegewezen. Dit omvat advies over plan van de studie, zoals de selectie van cursussen voor het komende semester evenals academische prestaties van de student. De toegewezen College adviseurs zijn beschikbaar in het academisch jaar voor overleg en advies.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
67,600
Locations
Maleisië - George Town, Penang
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Maleisië - Shah Alam, Selangor
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisië - George Town, Penang
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 2019
Maleisië - Shah Alam, Selangor
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan