Bachelor in de informatietechnologie

Liepaja University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatietechnologie

Liepaja University

Over het programma

Het belangrijkste doel van het programma is om voor te bereiden hooggekwalificeerde specialisten in Information Technology, het verstrekken van mogelijkheden voor professionele hoger onderwijs en competenties die de ontwikkeling van de creatieve persoonlijkheid en professionele carrière bevordert verwerven.

Toelatingseisen:

General Certificate van het secundair onderwijs (official transcript is vereist); Het cijfer in de wiskunde van de GCSE (als er meer dan één discipline het gemiddelde cijfer wordt rekening gehouden); Het cijfer in het Engels van de GCSE;

Carrièremogelijkheden

Na het behalen van professionele bacheloropleiding de afgestudeerden hebben een kans om te werken bij organisaties die software-ontwikkeling, levering en onderhoud. Zij hebben ook het recht om hun studie voort te zetten als Master studenten in de Informatie Technologie of Computer Science in sommige van de instellingen voor hoger onderwijs van Letland of de Europese Unie.

Aanslag

Evaluatie van kennis studenten is een continu proces, dat duurt gedurende de hele helft en gebeurt op basis van onafhankelijke opdrachten en toetsen, en overlijden credit proeven en onderzoeken tweemaal per jaar. Tijdens het semester elke cursus voorziet in een aantal onafhankelijke opdrachten - praktisch en laboratorium werken, tests en rapporten. Aan het eind van elke cursus studenten slagen voor een schriftelijk of mondeling examen of een krediet te testen. In sommige cursussen, waarin zowel de colleges en het laboratorium werken zijn gepland, studenten zowel een credit-test en een examen. Evaluatie wordt gemaakt door een tien-puntsschaal of met de hulp van een credit-test.

Programma structuur

De grootte van de professionele bacheloropleiding is 252 ECTS (168 CP), en de duur van het programma is 4 jaar. Het programma bestaat uit drie delen:

  • Deel A (97,5 ECTS / 65 CP) - verplichte vakken van Information Technology, Wiskunde, Economie, Recht en Bestuur;
  • Deel B (145,5 ECTS / 97 CP) - verplichte vakken die geavanceerde competenties in Informatietechnologie en Software Engineering, de praktijk in de industrie, en de ontwikkeling van de bachelor thesis
  • Deel C (9 ECTS / 6 CP) - vrije keuzevakken op basis van de belangen van de studenten gekozen.

Verplichte cursussen in Informatietechnologie en Software Engineering

Programmeren, algoritmen en datastructuren, object-georiënteerd programmeren, programmeertalen, Ontwikkeling van web-based applicaties, databases, Software Project Management Informatie Systeem Analyse en Ontwerp, Software Testing and Quality, Software Agile Development, computernetwerken, Information System Security, Computer Architecture, Besturingssystemen

Methoden van onderwijzen en leren

Leren in de opleiding wordt georganiseerd in de vorm van lezingen, seminars, practica en het laboratorium werken, onafhankelijke leerlingen een '(individueel, literatuurwetenschap, de ontwikkeling van een project in kleine groepen). Uitvoering van elke cursus beoogt integratie van kennis, vaardigheden en capaciteiten, opvolging van de cursussen in hun verhouding tot het schrijven van de studenten onderzoeksproject.

Individuele planning

Tijdens de cursus studenten vervullen taken van de praktijk, het opzetten en presenteren een jaarlijkse paper (eerste tot derde jaar) en de Bachelor thesis (vierde jaar).

Taalvaardigheid

Minimale IELTS (6).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
per jaar
Locations
Letland - Liepāja
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Letland - Liepāja
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan