Bachelor in de informatietechnologie

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatietechnologie

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

Vandaag is de vraag naar specialisten in Information Technology in de internationale arbeidsmarkt is zeer hoog. Lobatsjevski University biedt een Bacheloropleiding Informatica In het Engels gegeven.

Lobatsjevski University is bezig met een succesvolle samenwerking met grote internationale IT-bedrijven zoals Intel, Microsoft, IBM, Cisco Systems, NVIDIA dat de universiteit met geavanceerde computerapparatuur en software. Dit zorgt ervoor dat het educatieve proces is gebaseerd op de nieuwste verworvenheden op dit gebied van wetenschap en technologie. Aan de universiteit zijn er opgericht met de steun van Intel Corporation en educatieve centra van Microsoft en Cisco Systems onderzoekslaboratoria.

De Bacheloropleiding "Information Technology" in het Engels is gericht op het opleiden van deskundigen op hoog niveau programmering voor hi-tech bedrijven van de informatie-industrie.

Leraren, het werken in dit programma worden alle erkende deskundigen op verschillende gebieden van de wetenschap, artsen en kandidaten of Science. Multimedia presentaties in Microsoft PowerPoint zijn beschikbaar voor alle cursussen van het programma "Information Technology". De lessen vinden plaats in gespecialiseerde multimedia leslokalen geschikt voor lezingen en presentaties en praktische opleiding op moderne personal computers.

Het curriculum en programma's van studies zijn ontwikkeld met de rekening van de specifieke aard van deze cursus bedoeld voor internationale studenten. Leraren rekening houden met verschillende niveaus van kennis internationale studenten in de wiskunde. Een speciale inleidende cursus helpt om het niveau van de studenten in de wiskunde gelijk. Het studieprogramma in Information Technologies wordt voorzien door Computing Curricula 2001 aanbevolen door internationale organisaties zoals IEEE-CS en ACM.

Afgestudeerden van de bacheloropleiding "Information Technology" worden voorbereid voor de volgende activiteiten in hun professionele sfeer:

  • wetenschap en onderzoek op het gebied van de theoretische informatica, alsook de ontwikkeling van nieuwe informatietechnologieën;
  • ontwerp en de toepassing van nieuwe informatietechnologieën, gerealiseerd in de vorm van systemen, producten en diensten;
  • gebruik van informatietechnologie in het project het ontwerpen, het beheer en de financiële activiteiten.
IM5
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
150,000 RUB
per jaar
Locations
Rusland - Nizjni Novgorod, Oblast Nizjni Novgorod
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 1, 2020
Dates
Oct. 2018
Rusland - Nizjni Novgorod, Oblast Nizjni Novgorod
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 1, 2020