Bachelor In De Informatietechnologie

Georgia Gwinnett College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Informatietechnologie

Georgia Gwinnett College

Informatietechnologie (ITEC) is de multidisciplinaire studie, ontwerp, ontwikkeling, implementatie, ondersteuning of het beheer van computer-gebaseerde informatiesystemen, met name software-applicaties en systeem-netwerken. Op GGC, kan ITEC majors zich richten op een van de vier gebieden: enterprise-systemen, software ontwikkeling, systemen beveiliging of digitale media. Studenten wiens academische concentratie in een ander veld kunnen er ook voor kiezen om kleine in de informatietechnologie.

ITEC professionals bereiken van een reeks taken, van het ontwikkelen en installeren van applicaties voor het ontwerpen van complexe computernetwerken en informatiebestanden.

De informatietechnologie concentratie bereidt studenten voor op kansen in bijna elk gebied - van het bedrijfsleven tot de gezondheidszorg, kunst en entertainment, onderwijs, overheid, forensisch onderzoek en de nationale veiligheid. Studenten afstuderen als ITEC professionals met kennis van computer hardware en software, databases, telecommunicatie, draadloze technologie en het internet. Ze ontwikkelen ook de vaardigheden van effectieve communicatie, teamwork en leiderschap.

De vier concentraties bieden studenten mogelijkheden voor diepgaand onderzoek en stages die hen voor te bereiden op een verscheidenheid van loopbanen na te streven:

Enterprise Systems Concentratie: Deze concentratie is voor studenten die geïnteresseerd zijn in de informatietechnologie posities in het bedrijfsleven en bereidt studenten met een kern van ITEC onderwerpen evenals cursussen in het bedrijfsleven, management en marketing.

Software Development Concentratie: Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volledige scala informatietechnologie beroepen en is bij uitstek geschikt voor banen in de ontwikkeling van software.

Systemen en Veiligheid Concentratie: Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volledige scala informatietechnologie beroepen en is bij uitstek geschikt voor banen waarbij het systeem van netwerken en beveiliging van die systemen.

Digitale Media Concentratie: Deze concentratie is voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volledige scala informatietechnologie beroepen en is bij uitstek geschikt voor banen met digitale media.

Student Learning Outcomes: Information Technology

Kern

  • Aantonen dat een sterke basis in de wiskunde en wetenschap, en deze fundamentele kennis toepassen
  • aan het oplossen van IT-problemen.
  • Aantonen competentie in effectief communiceren technische informatie met behulp van mondelinge, schriftelijke en digitale presentatietechnieken.
  • Werken als individuen en als leden van een samenwerkend team dat de IT-problemen op te lossen.
  • Blijk van een wens en het vermogen om hun computer kennis en vaardigheden voortdurend te verfijnen en te leren van nieuwe tools en processen te gebruiken.
  • Aantonen dat een werkende kennis van meerdere programmeertalen en systeem omgevingen.
  • Aantonen dat men kennis in het ontwerp, de implementatie en verbetering van de netwerk- en database-systeem

Mineur

Naarmate de technologie evolueert, hebben veel gebieden steeds meer rekenkracht van aard geworden. Computer hardware en software zijn de essentiële tools voor het niet alleen de wetenschap en techniek velden, maar ook het bedrijfsleven en de vrije kunsten disciplines. We kunnen gemakkelijk vinden toepassingen van IT in de biologie, scheikunde, wiskunde, marketing, boekhouding, psychologie, geschiedenis, etc.

Het doel van de IT-minor programma is om niet-IT belangrijke studenten een kans om meer computationele vaardigheden en kennis op te doen in de IT. De IT-curriculum omvat de programmering, database, netwerk, informatie-systeem, evenals de beroepspraktijk en ethiek. Het keuzevak geeft studenten de mogelijkheid om hun kennis in programmeertalen, security, e-commerce, computer graphics, systeem analyse en ontwerp te verbeteren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Lawrenceville, Georgia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates