Bachelor In De Ingenieurswetenschappen / Bachelor Of Science In De Luchtvaart Techniek

International University Liaison Indonesia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Ingenieurswetenschappen / Bachelor Of Science In De Luchtvaart Techniek

International University Liaison Indonesia

Avionics is een jonge interdisciplinair gebied van engineering. Het woord is afgeleid van de woorden luchtvaart en elektronica en alle elektronische systemen in vliegtuigen worden toegepast. Het gebied omvat alle technologieën gebruikt voor navigatie, communicatie, veiligheid en early warning radar met inbegrip van weerradar, de opname en overdracht van gegevens.

Recente ontwikkelingen hebben betrekking op de automatische beheer van deze multi-systemen. De toegevoegde waarde deel van elektronische apparaten voor de werking en de veiligheid te vergroten in de lucht zijn zeer stijgen in de afgelopen jaren. Er is een toenemende vraag naar ingenieurs, naast werken aan de elektrotechnische / elektronische opleiding en de fundamentals van de luchtvaart-technologie. De cursus wordt aangeboden als een internationaal programma samen met Univerity of Applied Sciences Osnabrück / Duitsland.

Werkterreinen

Afgestudeerden van de moderne en binnen de ingenieurswetenschappen interdisciplinair gebied \ Avionics hebben een prachtig uitzicht van een goed betaalde, interessant en afwisselend werk. Afhankelijk van persoonlijke karakter en de helling wordt een breed scala van loopbaantrajecten openen: In het onderzoek en de ontwikkeling van de ruimtevaart, de afdeling ontwikkeling en het testen van afdelingen van de luchtvaartindustrie, de luchtvaartmaatschappijen, onderhoudsbedrijven, de meeste middelgrote apparatuur industrie als overheid in licentie en de luchtverkeersleiding autoriteiten. Bovendien zijn veel aspecten van avionics zijn overdraagbaar naar de auto-industrie, zodat afgestudeerden op zoek zijn naar ingenieurs hier.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
230,000,000 IDR
Locations
Indonesiƫ - Tangerang
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Indonesiƫ - Tangerang
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
totaal