Bachelor In De Ingenieurswetenschappen / Bachelor Of Science In De Machinebouw

International University Liaison Indonesia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Ingenieurswetenschappen / Bachelor Of Science In De Machinebouw

International University Liaison Indonesia

Machinebouw is een van de grootste, breedste en oudste technische disciplines. Het heeft betrekking verantwoorde ontwikkeling van producten, processen en voeding, zowel op kleine schaal of op grote schaal complexe systemen. Machinebouw principes en vaardigheden die nodig zijn op een bepaald moment tijdens de conceptie, ontwerp, ontwikkeling en fabricage van ieder mens gemaakte object met bewegende delen. Veel innovaties van cruciaal belang voor onze toekomst zullen hun wortels hebben in de wereld van de massa, beweging, krachten en energie in de wereld van werktuigbouwkundigen.

Alle opleidingen in het departement bereiden studenten voor op de beroepspraktijk in een tijdperk van snel voortschrijdende technologie. Ze combineren een sterke basis in de ingenieurswetenschappen (mechanica, materialen, vocht en thermische wetenschappen, systemen en controle) met projectmatig laboratorium en ontwerp ervaringen. Alle streven naar onafhankelijkheid, creatief talent en leiderschap, evenals de mogelijkheden voor verdere professionele groei.

Werktuigbouwkundigen gebruiken de principes van energie, materialen en mechanica het ontwerpen en vervaardigen machines en apparaten van alle soorten. Ze maken van de processen en systemen die technologie en industrie te rijden.

Werktuigbouwkundigen creëren producten, machines en technologische systemen ten behoeve van de samenleving. Voortbouwend op een fundament van fysieke wetenschap, wiskunde, en een inzicht in maatschappelijke behoeften en verantwoordelijkheden, ontwikkelen ze oplossingen voor een breed scala van terreinen van energie tot medische hulpmiddelen, productie tot transport, consumentenproducten aan milieuvriendelijkheid. De bachelor diploma in Mechanical Engineering aan Iuli blootstelt elke student de intellectuele en praktische ervaringen die een basis van waaruit vormen om oplossingen te ontwikkelen, en biedt een omgeving die het mogelijk maakt voor het vergaren van kennis op het gebied waarbinnen oplossingen kunnen worden geformuleerd uit te breiden.

Werkterreinen

De loopbaan van de mechanische ingenieurs worden grotendeels bepaald door individuele keuzes, een beslist voordeel in een veranderende wereld Mechanics, energie en warmte, wiskunde, technische wetenschappen, ontwerp en fabricage vormen de basis van de mechanische engineering. Mechanics omvat vloeistoffen, variërend van stilstaand water naar hypersonische gassen stroomt rond een ruimte voertuig; het gaat om de beweging van iets van een deeltje naar een machine of complexe structuur.

Afgestudeerden van het programma hebben veel professionele opties en mogelijkheden, van entry-level werk als werktuigbouwkundigen om studies af te studeren in een van beide een technische discipline of in een ander gebied waarvoor een brede technische achtergrond is handig.

Werktuigbouwkundigen meestal het volgende doen:

  • Analyseer problemen om te zien hoe mechanische en thermische apparaten kunnen helpen het probleem op te lossen
  • Ontwerp of redesign mechanische en thermische apparaten met behulp van analyse en computer-aided design
  • Ontwikkelen en testen van prototypes van apparaten die ze ontwerpen
  • Analyseert de testresultaten en de inrichting desgewenst wijzigen
  • Toezicht houden op het productieproces voor het apparaat
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
230,000,000 IDR
Locations
Indonesiƫ - Tangerang
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Indonesiƫ - Tangerang
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
totaal