Bachelor In De Ingenieurswetenschappen / Bachelor Of Science In Levensmiddelentechnologie

International University Liaison Indonesia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Ingenieurswetenschappen / Bachelor Of Science In Levensmiddelentechnologie

International University Liaison Indonesia

Food Technology profiteert de consument elke dag met gezondere voeding, betere proeverij betaalbaar voedsel, en verhoogde voedselveiligheid. Levensmiddelentechnologie is een spannend gebied dat een mix van basiswetenschappen zoals biologie, scheikunde en natuurkunde met microbiologie, biochemie, wiskunde en techniek om de smaak, voeding en de waarde van de wereldwijde voedselvoorziening te verbeteren geldt.

De bachelor in de Food Technology biedt u een naadloze toegang tot een carrière in de voedsel wetenschap en technologie. Als voedsel wetenschapper of voedsel technoloog vindt u de fysieke, microbiologische en chemische samenstelling van voedsel te bestuderen. Afhankelijk van uw vakgebied, zult u manieren te verwerken, bewaren, pakket of op te slaan voedsel te ontwikkelen, volgens de industrie en de overheid specificaties en regelgeving.

Food Technology studenten hun kennis toe te passen in alle stadia van de voedselproductie van grondstof oogsten totdat het de consument bereikt. Zij zullen de optimalisatie van de kwaliteit van het eten, hoeveelheid en verwerking, de voedselveiligheid en de voedingswaarde, en de middelen van de productie, verwerking, bewaring, distributie en het gebruik te onderzoeken. Studenten zullen ook leren wat er gebeurt met eten toen we verbruiken.

Dit programma bereidt je voor de werkgelegenheid in de technische en wetenschappelijke voedsel verwerkende industrie en heeft geen betrekking op de binnenlandse koken, catering of horeca velden.

Studenten in deze programma's hebben uitstekende mogelijkheden voor stages als een extra manier om de verschillende facetten van de voedingsindustrie te verkennen.

Studenten afgestudeerd aan de Food Technology ontvangen de disciplines op het gebied van voedsel chemie, voedsel microbiologie, voedseltechnologie en sensorische wetenschap.

Werkterreinen

de verwerking van levensmiddelen is een grote industrie in Indonesië en de ASEAN. De vraag naar Food Technology afgestudeerden wordt verhoogd en ze hebben banen in productontwikkeling, onderzoek, verkoop en marketing, kwaliteitszorg, productie management, analytische en technische diensten en regulatory affairs bij het afstuderen.

De levensmiddelenindustrie heeft een sterke vraag naar hooggekwalificeerde afgestudeerden in voedsel wetenschap en technologie. U zult het vinden van werk in:

  • levensmiddelenmicrobiologie
  • normen voor levensmiddelen
  • voedsel technologie
  • proces- en productontwikkeling
  • productiemanagement
  • kwaliteitsverzekering
  • onderzoek en ontwikkeling
  • technical sales
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
230,000,000 IDR
Locations
Indonesiƫ - Tangerang
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Indonesiƫ - Tangerang
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
totaal