Bachelor in de ingenieurswetenschappen in chemische technologie (internationale)

Wenzhou University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in chemische technologie (internationale)

Wenzhou University

De Chemical Engineering-programma (International) Wenzhou Universiteit is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in traditionele en opkomende gebieden in Chemical Engineering trainen. Met toegang tot geavanceerde laboratorium-onderzoek, opdoen van werkervaring in relevante sectoren en de vooruitzichten van het behalen van een Master's degree in aanvulling op de bacheloropleiding, zullen onze afgestudeerden goed uitgerust zijn om te nemen op een verscheidenheid van banen of om hun opleiding verder te gaan in een doctoraat programma.

Onderwijs Doelstellingen

Wij streven ernaar om onze studenten op te leiden om de fundamentele kennis van chemische engineering en technologie onder de knie. Ondertussen, door te bewijzen dat een multiculturele studie en onderzoek milieu, internationale studenten krijgen de kans om internationale communicatie vaardigheden te ontwikkelen en in staat zijn om adap.t aan de nieuwe samenleving.

Vooruitzichten op een baan

De meeste van onze afgestudeerden in dienst zijn van grote- en middelgrote chemische bedrijven, het uitvoeren van technisch ontwerp en fabricage, technische innovatie, toegepast onderzoek, project management, systems engineering en optimalisatie, katalyse, enz.

Leerplan

De volgende cursussen worden aangeboden in ons programma: • Anorganische Chemie, Analytische Chemie, Organische Chemie, Fysische Chemie, Introductie van Chemical Engineering & Pliarmacy, Principe van Chemical Engineering? Chemical Engineering thermodynamica, Chemical Reaction Engineering, Scheiding Engineering, Chemical Engineering Design, Chemische Meters & Automation, Advanced Wiskunde, Natuurkunde College, Kansrekening en Statistiek, Elektrotechniek, Grondslag van het chemisch Instrument, etc.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
China - Wenzhou, Zhejiang
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Wenzhou, Zhejiang
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan