Bachelor in de ingenieurswetenschappen in de elektronica en computer engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Electronica en Computer Engineering

Bent u geïnteresseerd in digitale elektronica, telecommunicatie, mobiele telefoons, de transmissie, satellieten digitalisering, het ontwerp van communicatiesystemen, programmering, bio-elektronica, operatieve systemen, signaalverwerking en al het andere dat te maken heeft met elektronica en computers?


Dan bent u misschien geïnteresseerd in de Bachelor in de elektronica en Computer Engineering. Het programma start september en februari.

&nbsp

Het doel van de elektronica en Computer Engineering programma is het ontwikkelen en u in aanmerking komt in het essentiële technische competenties.

Tijdens het programma leer je samen te werken met anderen, problemen te formuleren en uw tijd te plannen.Je zult ervaring in het vergelijken van theorie, simulatie en praktijk te krijgen, en ten slotte wordt u getraind in het presenteren en resultaten te documenteren in schriftelijke rapporten en mondelinge presentaties. Het algemeen, de elektronica en Computer Engineering cursus bestaat elektronica en data-technologie, en de cursus biedt u met de toepassing en de ontwikkeling vaardigheden op data technologie, elektronica constructie, de uitrusting bouw-en telecommunicatie, alsook de organisatie en technology assessment.

&nbsp

Na het afstuderen, zult u bevoegd voor de dekking van het hele gebied van ontwikkeling, implementatie en uitvoering van de raadpleging, instructie en diensten met betrekking tot elektronische systemen, producten en planten maar ook vaardigheden in projectmatig werken, project management en uitvoering.

Laatst bijgewerkt op May 2012

Over de school

Studies aan de Universiteit van Kopenhagen College of Engineering worden gekenmerkt door projecten die zijn gebaseerd op de inbreng van bedrijven, projectgroepen samengesteld uit studenten uit meer da ... Lees meer

Studies aan de Universiteit van Kopenhagen College of Engineering worden gekenmerkt door projecten die zijn gebaseerd op de inbreng van bedrijven, projectgroepen samengesteld uit studenten uit meer dan 25 landen en een verbintenis tot hands-on leren. De instelling telt 2300 studenten, 400 van hen zijn studenten uit het buitenland, en ongeveer 250 docenten. &nbsp De eerste indruk als je de lange, platte gebouw binnen te komen is de grote hal en kantine gebied. De interessante architectuur wordt gekenmerkt door vele pleinen waar studenten kunnen zowel socialiseren en te studeren. &nbsp Rond de Universiteit van Kopenhagen College of Engineering zijn er kunstwerken en op de instelling is er een culturele vereniging voor zowel studenten als medewerkers. &nbsp Het is gemakkelijk om rond de University College, ook voor gehandicapten, vanwege de vele liften en brede deuropeningen.&nbsp De Universiteit van Kopenhagen College of Engineering biedt: bachelordiploma's in het Mechanical Engineering, productie engineering, Computer Engineering, Electrical Engineering, IT Engineering en tenslotte exporteren Engineering. Sommige van de programma's zijn volledig in het Engels gegeven. De programma's is vastgesteld op 3 ½ jaar, met inbegrip van een zes maanden stage in een Deense of een buitenlands bedrijf. Behalve het programma uitvoer techniek waarbij rekening wordt 4 ½ jaar, waaronder ook een zes maanden stage in een Deense of buitenlandse onderneming. De hogeschool biedt bachelor-niveau post-graduate opleidingen door het Ministerie van Continuing Education. &nbsp Tot slot heeft de hogeschool heeft een toelating cursus voor degenen die wensen te engineering bij te wonen. De cursus is een inleiding tot de techniek die gericht zijn op mensen met praktijkervaring. Lees Minder