Bachelor in de ingenieurswetenschappen in de elektronica

Metropolia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in de elektronica

Metropolia University of Applied Sciences

metropolia_electronics

Doelstellingen

Studeren elektronica in een multiculturele omgeving Metropolia geeft je een perfecte start in de richting van een internationale carrière in een uitdagende en snel ontwikkelende gebied van de technologie. Het diploma geeft u een solide basis in verschillende posities aan het werk als ingenieur overal in de wereld.

Vakken

Uw studies in de Degree-programma in Electronics omvatten een uitgebreide kern vereiste studies in natuurwetenschappen en een breed scala van elektronica professionele studies.

U kunt specialiseren in de volgende gebieden van de elektronica, onder andere: embedded systemen, sensoren, draadloze telecommunicatie en elektronica en EMC. Beroepskwalificaties worden aangevuld met project management, taal en communicatie en IT-studies.

U maakt kennis met interculturele aspecten worden als gevolg van de multi-culturele studie omgeving en studentengemeenschap.

Carriere vooruitzichten

Door het bestuderen van elektronica in Metropolia kunt u een expert bijvoorbeeld in het ontwerpen en implementeren van draadloze sensorsystemen voor milieu-controle en energie-efficiënte huisvesting geworden. Zoals electronics engineer werk je bijvoorbeeld als een elektronica-ontwerper in een onderzoekslaboratorium met andere specialisten. Jij en je team het ontwerpen van elektronische schakelingen voor verschillende toepassingen.

Je zou ook kunnen werken in de fabrieken de productie en het testen van apparatuur. Als ingenieur kunt u een manager het runnen van een team van specialisten die verantwoordelijk zijn voor de productie zijn. In deze rol de milieuproblemen zijn ook sterk benadrukt. Als ingenieur elektronica kun je ook werken in het daadwerkelijke gebruik, verkoop en marketing van de apparaten, omdat veel van de apparaten zijn zo complex dat de diepgaande kennis van de ingenieur nodig is in deze activiteiten.

Studeren elektronica in Metropolia University of Applied Sciences geeft u de sleutels om te slagen in een van deze interessante gebieden.

Beurzen

Per elke opleiding is overeengekomen dat 50% van de aanvragers komen buiten de EU / EER-landen, met de meest succesvolle resultaten in het toelatingsexamen, zal een volledige vrijstelling van het collegegeld in het eerste studiejaar ontvangen.

Tijdens de 2.-4. academisch jaar, zal een beurs die 75% van het jaarlijkse collegegeld verleend op voorwaarde dat de student heeft opgebouwd:

  • een minimum van 55 studiepunten (ECTS) in het voorgaande studiejaar (eindigend op 31 juli) in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten (ECTS) in het voorgaande semester (najaar semester eindigend 31.12. en de lente semester eindigend 31,7.) in een masteropleiding

In de jaren 04/02, kan de resterende 25% van het studiegeld van een student worden afgezien indien de school vaststelt dat het gerechtvaardigd is op basis van sociale, gezondheids-, of andere redenen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
- 0 € en 12.000 € voor niet-EU / EER-aanvragers
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan