Bachelor in de ingenieurswetenschappen in de informatietechnologie

Metropolia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in de informatietechnologie

Metropolia University of Applied Sciences

metropolia_it

Waarom kiezen voor Information Technology bij Metropolia?

Informatietechnologie is overal in de huidige samenleving als het nodig is in elektronische en media apparaten, computers, huishoudelijke apparaten, en bijna in elk deel van ons dagelijks leven.

Wij bieden u:

  • Uitstekende combinatie van de basis- en professionele cursussen in Information Technology
  • Hoogwaardig onderwijs
  • Een solide basis om te werken als ingenieur, zowel in Finland en in het buitenland
  • Belangrijke opties in Smart Systems, Mobile Solutions en ivd en Cloud Computing
  • International en ondersteunende leeromgeving
  • Multidisciplinaire onderwijsinstelling met een breed partnernetwerk

Kon ik een student in de informatietechnologie zijn?

Ja, je kunt! U hoeft niet op een computer wizard om te beginnen zoals we u uit te rusten met de vaardigheden en kennis die nodig is in het veld. Je hoeft alleen maar te worden vastgelegd en hard werkende student met een toegewijde houding tegenover de wereld van de informatietechnologie en engineering. Wij bieden u een internationale studie omgeving waarin je de mogelijkheid om vrienden en toekomstige collega's te maken met studenten van over de hele wereld.

Wat ga je studeren?

U vindt de basics in kern technische vakken te leren zoals wiskunde en natuurkunde. Professionele studies in Information Technology zal versterken uw technische vaardigheden in aanvulling op de talen en communicatieve vaardigheden en business courses die top-up van uw competentie.

U zal worden gekoppeld aan het werk-leven gedurende je studie via industrie-gerelateerde projecten, periodes stage en een afstudeeropdracht. Dit geeft u de kans om nuttige netwerken te creëren en het plannen van uw toekomstige carrière tijdens de studie.

Hoe studies worden uitgevoerd?

Studies worden georganiseerd op verschillende manieren zoals lezingen, groepswerk, projecten, tutorials en zelfstudie. Studies vereisen ook volledig dagonderwijs volgt in de meeste van de cursussen. U kunt ook kiezen vakken uit on-line aanbod. Metropolia geeft je de mogelijkheid om individuele leertrajecten te nemen om de goede voortgang van je studie te waarborgen.

Je studeert vier 15 ECTS vakken in het eerste jaar en de cursussen vereist volledig dagonderwijs volgt.

Major opties

U zult uw belangrijke optie tijdens je eerste studiejaar kiezen. U kunt de belangrijkste optie van de vier opties aangeboden in de informatietechnologie te kiezen. Vanaf studies in de grote optie vereist dat u het curriculum hebben gevolgd zoals gepland en hebben 60 ECTS afgerond.

Major optie zal u een diepgaand inzicht in de onderwerpen die relevant en up-to-date in elke grote optie zijn te geven. U kunt ook uw kennis uit te breiden in een andere grote mogelijkheden door het nemen van het als een kleine optie in uw technische studies. Major Opties en cursusaanbod in belangrijke opties zijn onderhevig aan verandering.

Wat te wachten staat na het afstuderen?

U kunt veel verschillende carrière en verdere studie paden na je studie te hebben. Uw toekomstige baan kan variëren van systemen, software en hardware design consulting, productondersteuning en management posities.

Veel van onze afgestudeerden ook na te streven voor verdere studies in verschillende Master-niveau studies in prestigieuze universiteiten, zowel in Finland en in het buitenland.

Beurzen

Per elke opleiding is overeengekomen dat 50% van de aanvragers komen buiten de EU / EER-landen, met de meest succesvolle resultaten in het toelatingsexamen, zal een volledige vrijstelling van het collegegeld in het eerste studiejaar ontvangen.

Tijdens de 2.-4. academisch jaar, zal een beurs die 75% van het jaarlijkse collegegeld verleend op voorwaarde dat de student heeft opgebouwd:

  • een minimum van 55 studiepunten (ECTS) in het voorgaande studiejaar (eindigend op 31 juli) in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten (ECTS) in het voorgaande semester (najaar semester eindigend 31.12. en de lente semester eindigend 31,7.) in een masteropleiding

In de jaren 04/02, kan de resterende 25% van het studiegeld van een student worden afgezien indien de school vaststelt dat het gerechtvaardigd is op basis van sociale, gezondheids-, of andere redenen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- 0 € en 10.000 € / jaar voor niet-EU / EER-studenten
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan