Bachelor in de ingenieurswetenschappen in de werktuigbouwkunde

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in de werktuigbouwkunde

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Begin van studies

  • Het programma begint elk winter semester.
  • Aanvragers met buitenlandse certificaten verzoeken u tot 31 juli via uni-assist eV.

Programma doelstellingen

De doelstelling van het programma is het verwerven van brede expertise en vaardigheden op het gebied van werktuigbouwkunde. Naast pure vakkennis wordt de mogelijkheid om zelfstandig te werken en te weten hoe diverse taken te benaderen, een zeer hoge prioriteit gegeven. Praktijkgerichte inhoud wordt gegeven op basis van de basis van wetenschappelijke, theoretische methoden.

Opleiding inhoud

Stageonderwerpen tijdens het kernprogramma in de vakken 1 tot en met 4: Wiskunde, natuurkunde, informatica, technische mechanica, grondbeginselen van ontwerp, machineelementen, CAD, fabricage, materiaaltechnologie, thermodynamica, fluïdummechanica, elektrotechniek, elektrische machines, meting en Sensor technologie, controle engineering en technologie Gebieden van concentratie tijdens semesters 5 tot 7:

  • Engineering technologie: De belangrijkste focuspunten zijn ontwerp methodologie en de eindige elementen methode (FEM), drive technologie, tribologie, metalen structuren en vloeistoftechnologie
  • Productietechniek: De belangrijkste focuspunten zijn fabricage- en meettechnologie, vorming en aansluitende technologie, werkvoorbereiding, productieorganisatie, constructie van jigs en armaturen, productiesystemen (gereedschapsmachines, armaturen, robotica), geautomatiseerde numerieke controle (CNC) en computer -aided productie (CAM).

Stages

De diploma behelst een bedrijfstakplaats in voltijdse dienst voor een periode van 12 weken.

Een stage voorafgaand aan de cursus is momenteel niet een voorwaarde, maar er moet aangetoond worden dat een periode van acht weken is voltooid op het moment van inschrijving voor het examen in het programma semester 4. Het is daarom aan te raden om tenminste delen van deze plaatsing te voltooien alvorens de opleiding begint.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits
Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates