Read the Official Description

De Engineering Programs, aangeboden door de School of Engineering & Physics (SEP), bieden training die past bij de personeelsbehoeften van de regio, met name voor de USP-lidstaten.

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in elektrotechniek en elektronica

Hebben accreditatie ontvangen van het Institute of Professional Engineers Nieuw-Zeeland (IPENZ)

Engineering diploma's geaccrediteerd door IPENZ worden erkend als voldoen aan de initiële academische vereisten voor professionele ingenieurs.

De bachelor of engineering degree is een vierjarig programma dat bestaat uit tweeëndertig cursussen, acht op 100-niveau, acht op 200-niveau, zestien op 300-niveau plus een industriële bijlage en werkplaatspraktijkcomponent.

Technology_electronics_E5UQ0UZ46B

Beide programma's hebben dezelfde toelatingsregels en hebben voorgeschreven sets cursussen plus een industriële bijlage en werkplaatspraktijkcomponent.

Bijzondere toelatingsvoorwaarden: Om tot een bachelor in de ingenieurswetenschappen toegelaten te worden, moet een persoon: a) van een Senaat-erkend Vorm 7 of gelijkwaardig examen, met 50% geslaagd zijn in het Engels, Wiskunde en Natuurkunde, ofwel Chemie of Technologie, of b) de volwassen toelating van de student hebben gehaald criteria.

Program taught in:
Engels

See 20 more programs offered by University of the South Pacific USP »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019, Feb. 2020
Application deadline

Sept. 2019, Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum