Bachelor in de ingenieurswetenschappen in industriële engineering

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in industriële engineering

Yasar University

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Industrial Engineering

&nbsp

Industrial engineering is een tak van techniek bezig met het gebruik en de verbetering van de systemen, die nodig zijn voor het ontwerp, de productie en distributie van een product of dienst.

Dit geldt ook voor het effectief en efficiënt gebruik van hulpbronnen, en kijkt naar factoren als tijd, arbeid, budgetten, energie, informatie-systemen, machines en materialen. Industrial engineering heeft een ander perspectief, in vergelijking met de andere gebieden van de techniek. Het belangrijkste verschil is dat de industrieel ingenieurs een 'systeembenadering' van toepassing op problemen.

De nadruk ligt op de 'big picture', maar ook de individuele componenten of structuren, die relevant zijn voor de industriële engineering discipline.Het tweede kenmerk van industriële engineering is de focus op de menselijke factor, omdat het optimaliseren van de socio-technische systemen, vergt aandacht voor de arbeidstijd van de werknemer omstandigheden.

Dit omvat de geschiktheid van de persoon voor de baan, en de werk en veiligheid milieu. Daarom, maar ook worden geïntegreerd in de natuurwetenschappen, is industrieel ingenieur ook te maken met de sociale wetenschappen. In overeenstemming met de systeembenadering, industrieel ingenieur is een interdisciplinair veld dat is gebaseerd op wiskunde, operationeel onderzoek, statistiek, informatica, sociale en natuurwetenschappen, in combinatie met technische analyse en design technieken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 USD
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan