Bachelor in de ingenieurswetenschappen in informatica en technologie op het gebied van communicatienetwerken en veiligheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Information Science and Technology op het gebied van communicatienetwerken en Veiligheid

Introductie

Communicatienetwerken is een spannend gebied dat ontwikkelt zich zeer snel en krijgt veel aandacht van wetenschappers en de academische gemeenschap. Maar wat belangrijker is het feit dat bedrijven en private / publieke instellingen geven enorm belang zijn voor de computer netwerkinfrastructuur, vanwege de reden dat tegenwoordig niets kan worden gedaan zonder datacommunicatie. Daarom moet alle communicatie netwerk security mechanismen die bescherming bieden tegen diefstal van gegevens, verlies van gegevens, het lekken van informatie en elke vorm van inbraak die is gericht op het doorbreken en het knoeien met vertrouwelijke en auteursrechtelijk beschermd materiaal zorgen. Bent u geïnteresseerd in het gebied van computer netwerken, netwerken beveiliging, draadloze technologie, of cryptografie zijn, kiest de faculteit Communicatie netwerken en beveiliging.

Programma overzicht en leerresultaten

De kern cursussen van deze faculteit gericht op het verstrekken van kennis en vaardigheden in de elementaire informatica en basic netwerken. Deze worden gevolgd door cursussen die zich richten op meer specifieke netwerken en op gebieden als draadloze communicatie, netwerk programmering, de veiligheid, het testen enz. Hands-on lab opdrachten en toepassingen zijn belangrijke onderdelen van deze cursussen. Daarnaast hebben we ook stimuleren en studenten te helpen bij het verkrijgen van praktische ervaring in bedrijven, zodat ze een hands-on ervaring van real-life situaties en problemen in de communicatie-netwerken, veiligheid etc.

De faculteit van communicatienetwerken en Veiligheid leert u alles over computernetwerken, de organisatie en de functie, evenals methoden voor de overdracht van informatie beveiliging. Gezien het feit dat elke computer systeem vereist een continue onderhoud en gezichten diverse veiligheidsproblemen, wordt u uitgedaagd om ze op te lossen met de vaardigheden die je krijgt bij deze faculteit.

Loopbaanperspectieven

De faculteit van communicatienetwerken en Veiligheid is gericht op het produceren van hoog opgeleide, ervaren en voorbereid professionals die in staat zijn om te gaan met een lokale of internationale omgeving, zij het een particulier bedrijf, een instelling of de academische wereld zal zijn.

Door afstuderen aan deze faculteit, een diploma op het gebied van computernetwerken en veiligheid krijgt u volgens uw gekozen lengte van de studies. Na het behalen van die kennis en de mate bent u in staat om de uitdaging van het ontwerpen aan te pakken, het opzetten en onderhouden van computernetwerken in ondernemingen of banksystemen zijn; bent u in staat om te werken voor de veiligheidsdiensten, of uw eigen veiligheid van het netwerk te ontwikkelen. Geavanceerde IT-job posities of verder gevorderde studies wachten op u na het afstuderen.

Cloud Application Developer, Java Developer, .NET Developer, Security Analyst, Ethical Hacker, Chief Information Security Officer, Network Engineer, Network Technical Analyst Network Infrastructure Analyst, Systems Administrator, Netwerk en: Hier kunt u een lijst van de meest vooraanstaande functieprofielen zien IT Systems Manager, Computer Software Engineer, Database Developer, Games Programmer.

De markt hoeft je vaardigheden. Mis je kans niet missen.

Aangeboden Degree Programs

De Universiteit van Informatie Wetenschappen en Technologie "St. Paulus de Apostel "biedt de volgende soorten opleidingen.

Na voltooiing van 3 jaar van studies, met ten minste 180 studiepunten, zullen de studenten een diploma te krijgen Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Information Science and Technology op het gebied van communicatienetwerken en Veiligheid. Na voltooiing van 4 jaar studie, waarvan ten minste 240 studiepunten, zullen de studenten een diploma te krijgen Bachelor of Science in Information Science and Technology op het gebied van communicatienetwerken en Veiligheid.

Neem voor meer informatie studiebeurzen aan buitenlandse studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that ... Lees meer

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that attend UIST leave it feeling like they have a new family. Lees Minder