Bachelor in de ingenieurswetenschappen in informatica en technologie op het gebied van informatie-systemen, visualisatie, multimedia en animatie

University For Information Science And Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in informatica en technologie op het gebied van informatie-systemen, visualisatie, multimedia en animatie

University For Information Science And Technology

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Information Science and Technology op het gebied van Information Systems, visualisatie, Multimedia en animatie

Introductie

Bent u geïnteresseerd in het gebied van computer-animatie, visualisatie, ontwerp, computer graphics en nog veel meer, de faculteit Information Systems, visualisatie, Multimedia en animatie is de juiste plek voor jou. Door te kiezen voor deze faculteit, krijg je de mogelijkheid om je creatieve talent een expert in wat vroeger uw hobby te laten zien en te worden. Bovendien kunt u uw carrière met verschillende onderzoeksactiviteiten voort te zetten, omdat veel van de onderwerpen in dit gebied zijn nog niet ontwikkeld en onderzocht genoeg.

Programma overzicht en leerresultaten

In de faculteit Information Systems, visualisatie, Multimedia en animatie, leert u over computer graphics, visualisatie technieken en methoden, interaction design, animatie technieken, methoden patroonherkenning, en nog veel meer. Aangezien dit een zeer creatieve gebied, veel van je talenten zal worden verbeterd tijdens je studie hier.

Loopbaanperspectieven

Door afstuderen aan deze faculteit krijg je een diploma op het gebied van Information Systems, visualisatie, Multimedia en animatie op basis van de lengte van je studie. Dat geeft je de mogelijkheid om te werken op het gebied van computer graphics, ontwerp, of animatie, of u kunt werken op veel onderzoek, vooral op het gebied van design en informatiesystemen.

Aangezien het gebied van visualisatie en systemen is relatief nieuw in de informatica, het opent vele mogelijkheden voor activiteiten die een impact hebben op de verbetering daarvan zal hebben. Laten we geven u de benodigde vaardigheden, zodat u deze kansen om te zetten in uw voordeel. Mis deze kans niet laten vallen.

Aangeboden Degree Programs

De Universiteit van Informatie Wetenschappen en Technologie "St. Paulus de Apostel "biedt de volgende soorten opleidingen.

Na voltooiing van 3 jaar van studies, met ten minste 180 studiepunten, zullen de studenten een diploma te krijgen Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Information Science and Technology op het gebied van Information Systems, visualisatie, Multimedia en animatie. Na voltooiing van 4 jaar studie, met ten minste 180 studiepunten, zullen de studenten een diploma te krijgen Bachelor of Science in Information Science and Technology op het gebied van Information Systems, visualisatie, Multimedia en animatie.

Neem voor meer informatie studiebeurzen aan buitenlandse studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Macedonië - Ohrid, Municipality of Ohrid
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates