Bachelor in de ingenieurswetenschappen in informatie-en communicatie techniek

Asian University Thailand

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in informatie-en communicatie techniek

Asian University Thailand

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Informatie en Communicatie Technologie

&nbsp

In de ICE-programma, moeten de studenten studeren een totaal van 145 credits. Twee opties worden aangeboden aan ICE studenten, dat wil zeggen, Communicatie Engineering (CE) en Informatie Technologie (IT) mogelijkheden. Voor de eerste en tweede jaar, zal ICE studenten dezelfde cursussen voor beide opties. Voor de derde en vierde jaar, zal ICE studenten een aantal gemeenschappelijke cursussen, met inbegrip van specifieke cursussen voor elke optie. Merk op dat de ICE-programma is bedoeld om kennis en bijbehorende vaardigheden te bieden op het brede terrein van de CE en IT. Dit is een van de belangrijkste veranderingen in het moderne leven, en de bijbehorende cursussen zijn ontworpen om de belangrijkste thema's te illustreren.

&nbsp

Gedurende de vier jaar durende programma, zal een scala aan vaardigheden op basis van en generieke opleidingen worden aangeboden om de-velop veelzijdige afgestudeerden als 'leven lang te leren'.Dergelijke cursussen zijn onder andere communicatieve vaardigheden om het gebruik van het Engels taal, professionele engineering, computers en een groot aantal liberale studies te ontwikkelen. De benade-ring binnen de specialistische cursussen zal ook aan de studenten samen voor met een goed begrip van de fundamentele beginselen met de capaciteit om op de hoogte van nieuwe kennis te houden. Daarnaast zal ICE-studenten studeren vijf practica volgen en om een ​​aantal hands-on ervaring op te doen en om beter te begrijpen aanverwante materialen in andere vakken.

&nbsp

Het ontwerp-project in de laatste drie semesters is een belangrijk kenmerk van het ICE-programma, zodat de studenten hun vaardigheden en kennis toe te passen in een specialistisch gebied van engineering. De lengte van het project vereist van de student te plannen en tijd beheren een uitgebreide activiteit, die belangrijke aspecten van vakmanschap, met inbegrip van een element van project management, introduceert dan het louter technische.De belangrijkste resultaten zullen een belangrijk project rapport en een presentatie voor een publiek, waaronder een aantal bezoeken van industriëlen zijn. De totale omvang van het project is intrinsiek belangrijk, en maakt formele afronding van een reeks van tussenstappen ongepast. Toch zal een aantal checks and balances worden ingevoerd door middel van een eis van tussentijdse verslagen, colloquia, enz.. In het bijzonder zal een haalbaarheidsstudie en de initiële planning stadium formeel worden vereist in het element beschreven als Design Project, deel A, in semester 6. Dit zal ervoor zorgen dat de fundamentele planning, literatuuronderzoek en kritisch zijn, potentieel tijdrovende aspecten, zoals apparatuur fabricage en speciale component aankoop, zal zijn voordat de belangrijkste project (delen B en C) begint in jaar 4. Merk op dat het werk in de Ontwerp Project deel B in semester 7 zal worden voortgezet in het laatste deel van het Ontwerp Project deel C in semester 8.

&nbsp

Een scala aan onderwijs-en leermethoden zullen worden ingezet in de ICE-programma, in overeenstemming met de algemene, institutionele onderwijs-en leerstrategie. Lezingen, tutorials, workshops en praktische lessen zal blijken door het programma. De contacttijd voor de onderzochte elementen zullen worden gede-Lineated binnen elke cursus overzicht. Toch zal elke cursus een strategie vaststellen ontworpen om een ​​gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid te geven voor het leren van de kant van de student. Gerichte en resource-based leren, met inbegrip van passende gebruik van IT, zal worden ingezet in en zal bijdragen tot de ontwikkeling van 'leven lang te leren'.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

Studenten moeten aan de volgende algemene toelatingseisen. De aanvrager moet beschikken over:

  • M.6 Certificate (Grade 12) of het equivalent (5 O niveaus met een gemiddelde C of hoger);
  • een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid en zonder enige besmettelijke ziekten;
  • duidelijk overzicht van goed gedrag;
  • kennis van het Engels.

&nbsp

Engels Taalkenniseisen

&nbsp

Alle aanvragers moeten voldoen aan de toelatingseisen voor het Engels Taalvaardigheid specifiek voor de par-bijzonder faculteit of opleiding gelang van het geval kan zijn (over het algemeen IELTS 5.0 of gelijkwaardig).

&nbsp

Opmerking: Afhankelijk van het feitelijke niveau beoordeling scoort de aanvrager voorwaardelijk kan worden aanvaard met verplichte deelname in een van de meegeleverde Engels-intensieve cursussen. Deze zijn ontworpen om van de aanvrager niveau te brengen tot Full Entry niveau, Enhanced Entry niveau, of Stichting Instap gelang van het geval kan zijn. Enhanced Entry verwijst naar studenten die minder krediet-dragende tijdens het bijwonen van cursussen naast Engels taal klassen tot het bereiken van een bevredigend niveau van bekwaamheid te gaan tegen het normale tarief.Foundation Entry verwijst naar studenten toegelaten te worden tot een extra jaar of meer van de voorbereidende opleiding naar volledige nummer te komen.

&nbsp

Voor veelbelovende aanvragers wier vaardigheid is iets lager dan nodig is (bv. IELTS Band 4.0 of 4.5) passend onderwijs wordt aangeboden om hen te helpen om snel make-up en het vereiste niveau via Aziatische Uni-versiteit van bestaande intensieve academische voorbereiding (IAP) programma te bereiken en Engels Immersion Programma (EIP).

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Thailand - Pattaya, Changwat Chonburi
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates