Software engineering is een tak van wetenschap voor software-ontwikkeling op basis van de principes van de engineering.

Hoewel het gebruik van computers in het dagelijks leven toeneemt, wordt het belang van de computer software ook stijgt met de dag. Software producten efficiënter en productiever professionele en sociale leven. Ons leven stijlen worden steeds afhankelijker van computers en dus software. Software ontwikkeling is problematisch sinds de eerste dagen van de invoering van computers en wordt nog steeds geconfronteerd met grote problemen. De druk op de ontwikkeling van software, zoals steeds groeiende omvang en complexiteit, kortere schema, internalisatie, meer functionaliteit, concurrentie, neemt toe. Dit leidt tot de noodzaak van deskundigheid te bouwen economisch, op tijd en kwaliteit software. De term "software engineering" werd gebruikt in een NATO conferentie in 1968 voor het eerst, waarbij de toepassing van engineering principes voor softwareontwikkeling voorgesteld als een mogelijke oplossing voor de problemen van softwareontwikkeling. Software engineering discipline is meer dan programmering; het gaat over analyse, ontwerp, implementatie en onderhoud van hoogwaardige software binnen de geplande tijd en budget.

Onze studenten worden opgeleid tot hooggekwalificeerde professionals door onze universiteit academische ervaring in het veld. Ons curriculum omvat cursussen over elk stadium van de ontwikkeling van software levenscyclus, evenals principes van techniek en informatica. Ze worden ook aangeboden een breed scala aan keuzevakken die hen helpen gespecialiseerd zijn in de gebieden die zij willen. Onze studenten ook werkervaring door middel van de zomer stages krijgen.

Onze afgestudeerden zijn werkzaam in de ontwikkeling van software, communicatie, computer diensten bedrijven, evenals in de IT-afdelingen van verschillende organisaties.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, school diploma, transcript en referentie-brief voor undergraduate kandidaten - universitair diploma, transcript en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - kopie paspoort - pasfoto's
Opleiding te volgen in:
Engels
Yasar University

Zie 22 andere vakken van Yasar University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
9,000 USD
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum