Bachelor in de ingenieurswetenschappen industriële engineering

Algemeen

24 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Industrial engineering

De Bachelor diploma van industrieel ingenieur kan als aanwezigheid studies Bad Sooden-Allendorf, leren op afstand met klassikale sessies op geselecteerde studiecentra of virtueel afstandsonderwijs Colleges en tentamens op alle studiecentra in Duitsland DIPLOMA worden aangevuld met online. Bezoek ons ​​in de "Virtual voorproefje gebeurtenissen Technology"Regelmatig aangeboden. De standaard periode van studie voor de opleiding in Industrial Engineering afstandsonderwijs is 7 semesters en Aanwezigheid bestudeert 6 semesters. De afgeronde studie recht op een latere master's degree in engineering of economie, bijvoorbeeld om de studie carrière voort te zetten met de opeenvolgende Master of Arts (MA) Economie en Recht - Focus van bestuur of de Postgraduate MBA van DIPLOMA universiteit.

Inhoud van de studie Technische Bedrijfskunde

De Bachelor opleiding in Industrial Engineering biedt operationele en juridische wetenschappers, alsmede wetenschappelijke en technische inhoud. De focus van de studie, in het bijzonder conventionele werktuigbouwkunde, elektrotechniek oplossingen herzien en te plannen en minder complexe, meest kosteneffectieve combinatie machinebouw oplossingen en elektrische componenten te gebruiken. Zo is de industrieel ingenieur bouwt een brug tussen economische en technische denken en ontwerpen, plannen en organiseren van werk en bedrijfsprocessen van een bedrijf met betrekking tot hun optimale economische en technische uitvoering.

Door te kiezen voor een van de drie electieve prioriteiten Logistiek, industriële informatica of Renewable Energies is het mogelijk een individu en de arbeidsmarkt differentiatie en specialisatie binnen de studie.

Werkterreinen voor industrieel ingenieurs

De afgestudeerden van de industriële engineering bieden zich als "all-rounder" breed scala aan carrièremogelijkheden: alleen in de industrieMaar ook in de management consultancy zijn in industrieel ingenieurs hoge vraag. Vooral in industriële bedrijven is een grote behoefte om processen te automatiseren in termen van de moderne Informatinsgesellschaft en optimaliseren. Hier vaak vinden hun toepassing in afdelingen voor productontwikkeling, productie, verkoop, logistiek, administratie, controle en kwaliteitsmanagement.

normale periode

Afstandsonderwijs: 7 semesters / 180 ECTS De werkelijke studietijd kan worden uitgebreid onderzoek kosteloos maximaal 4 semesters over de normale periode.

basislijn

Bij voldoende aantal deelnemers in de winter termijn (oktober) en in de zomer termijn (april).

accreditatie

Accreditatie van de cursus eV door de accreditatie agentschap AQAS

Collegegeld

Afstandsonderwijs: 247,00 € / maand (Totaal bedrag € 10,374.00 plus eenmalige examengeld van € 615,00.)

studie vorm

Aanwezigheid of afstandsonderwijs. Afstandsonderwijs plaatsvindt afwisselend zelfstudie met studie boekjes en de hele dag zaterdag-seminars (over 12 zaterdagen per semester) aan een van onze talrijke landelijke studie centra of online in 'virtuele auditorium' van DIPLOMA online campus.

toelatingseisen

Algemeen onderwijs entree hoger, de meester onderzoek of op basis van de verordening inzake de toegang beroepskwalificaties tot het hoger onderwijs in de deelstaat HessenIe beide uiteinden van een professionele loopbaan van ten minste 400 uur, een technische school of een professionele of administratieve academie of audit in een nationaal erkende training bezetting gevolgd door ten minste 2 jaar werk en het bestaan ​​van een bijzondere universiteit toelatingsexamen.

Meer informatie over specifieke accounts verleende de DIPLOMA Hochschule als on demand. Aanvragers / binnen, die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kan in eerste instantie deelnemen als auditor in het onderzoek, indien de toegang vergunning binnen max. 2 semesters wordt bereikt.

In buitenlandse diploma's gelijkwaardigheid voor de toelating moet worden bewezen.

NIEUW: Als een erkende technicus kun je je studie aanzienlijk verkorten nu.

statements

Bachelor of Engineering (B.Eng.)

Afgestudeerden krijgen een bachelor-certificaat en een certificaat en een in het Engels geschreven "Diploma Supplement" en een "Transcript of Records" (Transcript of Records) dat hij / deporteren hem internationaal als academicus met een bachelor's degree.

Belangrijkste gebieden van STUDIE

logistiek

Logistiek vormt een keuzevak nadruk in de studie Industrial Engineering (B. Eng.). De focus omvat drie modules

  • Instrumenten van de logistiek
  • logistiek Controlling
  • E-Logistics

In aanvulling op de depressie in de logistieke case studies worden getrakteerd op geselecteerde logistieke scenario's ontwikkeld logistiek modellen en geïmplementeerd, en de basis gelegd voor e-business gerichte logistiek.

industriële informatica

De electieve computer science-industrie focus van het programma Industrial Engineering (. B. Eng) bestaat uit drie modules:

  • Geïntegreerde automatisering in de industrie
  • Software Engineering voor industriële toepassingen
  • IT-infrastructuur

De depressie in de industrie informatica weerspiegeld toekomstige ontwikkelingen in de industrie door de convergentie van internet en samenleving, dat is "internet vaak dingen die de" voorkomende onder de voorwaarden en Industrie 4.0.

hernieuwbare energiebronnen

De electieve aandacht hernieuwbare energie van het programma Industrial Engineering (B. Eng.) Omvat de drie modules

  • Management en de structuur van de energie
  • Duurzaamheid en het beheer van geïntegreerde energievoorziening
  • Technisch beheer van hernieuwbare energie

Hier ligt de focus op de implementatie van duurzaamheid in de energiehuishouding met de opname van hernieuwbare energie. Case studies laten zien hoe mogelijke methoden en efficiëntie uitzien.

Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Lees meer

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Lees Minder
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlijn , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Neurenberg , Wiesbaden , Wuppertal , Duitsland online + 23 Meer Minder