Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Carleton University, Faculty of Engineering and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Carleton University, Faculty of Engineering and Design

Onze gerenommeerde Bachelor of Engineering biedt een uitzonderlijk brede waaier van programma's. Op Carleton, bereiden we u voor een succesvolle carrière als ingenieur door het combineren van strenge programma's en een zeer ondersteunende leeromgeving met praktische hands-on ervaring.

Carleton's Bachelor of Engineering behoort tot de beste in Canada. U zult afstuderen met de kennis om een ​​zeer breed scala aan technische activiteiten te ondernemen, zoals het ontwerpen van vliegtuigen, software, telecommunicatiesystemen, medische hulpmiddelen of ecologische oplossingen voor de vervuiling. Langs de weg, zult u worden blootgesteld aan spannende technologische vooruitgang in, bijvoorbeeld, het opslaan van informatie, wereldwijde communicatienetwerken en 3D-beeldmanipulatie technologieën.

De algemene curriculum begint met een basis in wiskunde, natuurwetenschappen en engineering principes. U zult dan verder in het programma waaraan u werden toegelaten. Elk programma biedt mogelijkheden om je studie specialiseren op basis van uw interesses en ambities. Alle programma's bieden een co-op optie. Kansen voor afgestudeerden van deze programma's bestaan ​​in sectoren als industrie, onderwijs en overheid, en in zulke uiteenlopende gebieden als onderzoek, productontwikkeling, ontwerp, management en consulting.

Ba in de ingenieurswetenschappen LIST:

civieltechnische

Burgerlijk ingenieurs plannen, ontwerpen, bouwen, exploiteren, beheren en luchthavens, bruggen, gebouwen, dammen, wegen, spoorwegen, pijpleidingen, tunnels, water distributie systemen en installaties voor de behandeling te behouden. Kortom, burgerlijk ingenieurs en de infrastructuur die we afhankelijk van het dagelijks onderhouden. Civiele Techniek programma Carleton begint door het geven studenten een brede achtergrond in de basiswetenschappen, wiskunde, chemie, fysica, thermodynamica, geologie en numerieke methoden. In de laatste twee jaar, studenten richten zich op meer specifieke terreinen, zoals structurele, geotechnische, vervoer en openbare werken.

Computer Systems Engineering

Computer systemen ingenieurs combineren hardware en software om geïntegreerde informatiesystemen te ontwerpen en implementeren voor toepassingen op gebieden als robotica, kunstmatige intelligentie, ruimtevaart en avionica systemen, multimedia-applicaties en cloud computing. Programma Carleton's stelt u in staat om te leren hoe je complexe systemen op basis van computers engineeren en een begrip van computers als geïntegreerde software / hardware systemen te verwerven.

Engineering Physics

Engineering Physics is een uitdagende en elite-programma voor studenten die willen de sterke punten van natuurkunde en techniek te combineren. U een ongewoon brede en sterke basis in materiaalkunde verkrijgen toegepaste natuurkunde, elektronica en nanotechnologie en leren toe te passen in de ontwikkeling van nieuwe technologieën die omvatten, maar zijn niet beperkt tot, nanotechnologie, halfgeleiderinrichtingen, optische systemen, telecommunicatie en gerelateerde computerhardware. In je laatste jaar, kan je specialiseren in vele andere gebieden van belang.

machinebouw

Vrijwel alles wat men bouwt die beweegt of zet energie heeft een mechanisch onderdeel, waardoor de machinebouw tot de meest veelzijdige van alle disciplines. Ons programma benadrukt de ontwikkeling van analytische, computationele en hands-on vaardigheden in design, dynamiek, thermodynamica, warmteoverdracht, stromingsleer, mechanica, materialen, systemen en robotica. Keuzevakken in de omzetting van energie en energie-opwekking, productie en productieprocessen, aerodynamica en vlucht mechanica, voertuigtechniek, biomedische technologie, en computationele methoden beschikbaar. Een concentratie in Integrated Manufacturing wordt aangeboden.

Duurzame en hernieuwbare energie Techniek

Er is een toenemende vraag naar schone energiebronnen, zoals kernenergie, wind, zon, aardwarmte, waterkracht en biomassa energie. Werkelijk duurzame ontwikkeling, echter, zal de slimme integratie van technologieën voor hernieuwbare energie in de bestaande infrastructuur nodig zijn, alsmede sterk verbeterde efficiëntie in het gebruik van niet-hernieuwbare energie. Dit programma biedt analytische en hands-on vaardigheden voor het ontwerpen, bouwen, exploiteren en verbeteren van duurzame energiesystemen die energie opwekking, distributie en het gebruik te combineren in een milieuvriendelijke en economisch voordelige manier. Twee stromen worden aangeboden: Smart Technologies voor energieopwekking en -distributie, en efficiënte energie en conversie.

Architectural Conservation and Sustainability Techniek

In een wereld waarin duurzaamheid wordt steeds meer een leidend principe, is er een grote behoefte aan ingenieurs met expertise op het gebied van erfgoed behoud en duurzaam of groen ontwerp gebouw. Carleton's programma in Architectural Conservation and Sustainability Techniek leert studenten om het ontwerp en de retrofit van nieuwe en bestaande gebouwen met duurzaamheid als de primaire doelstelling, waaronder gezien de levenscyclus kosten en effecten van de gekozen materialen, energiebehoefte en verbruik, en de effectieve aanpak hergebruik en aanpassing van de bestaande structuren. Studenten in het programma nauw samen met Carleton's studenten architectuur, hebben de mogelijkheid van het volgen van een structurele stroom of een Milieu stroom na hun tweede jaar.

Biomedische en Werktuigbouwkunde

De biomedische en werktuigbouw programma integreert biowetenschappen met de traditionele werktuigbouwkundige onderwerpen van solide mechanica, dynamica, stromingsleer, thermodynamica, warmteoverdracht, materialen, robotica en controlesystemen te analyseren en problemen met betrekking tot biomechanische engineering, biotechnologie en geneeskunde op te lossen. Het programma biedt studenten met een skill set die de ontwikkeling van geavanceerde componenten, systemen en technieken maakt voor biomechanische toepassingen die cruciaal zijn voor de moderne gezondheidszorg zijn. Het curriculum is ontworpen met de nadruk op de ontwikkeling van praktische en probleemoplossende vaardigheden op basis van hands-on laboratorium en design werk.

Communicatie Techniek

Communicatie technici zijn betrokken bij de ontwikkeling van persoonlijke communicatiesystemen, waaronder de volgende generatie geïntegreerde spraak-, data- en beeldcommunicatie. Wij kunnen je leren hoe je de volgende generatie van smartphones, evenals de computer en de elektrische infrastructuur om een ​​dergelijk complex systeem te ondersteunen ontwerpen.

elektrotechniek

Elektrische ingenieurs ontwerpen, ontwikkelen, testen en begeleiden de productie van apparatuur, variërend van mobiele telefoons tot gigantische generatoren. Onze unieke programma biedt specialisaties in draadloze elektronica, geïntegreerde circuit ontwerp en fabricage, nanotechnologie, groene energie, biomedische sensoren en technologieën, antennes, licht-wave apparaten, ruimtevaart elektronica en design automation. Carleton is een van de weinige universiteiten in Canada met eigen faciliteiten voor de productie van geïntegreerde schakelingen.

Omgevings Ingenieurschap

Milieu-ingenieurs ervoor zorgen dat we schoon water om te drinken, schone lucht om te ademen, schone bodem om onze gewassen te telen, en schone energie om onze groei te ondersteunen. Het doel van milieu-engineering is om duurzame en groene oplossingen bieden voor veel van de problemen en uitdagingen van onze samenleving, en een schone en gezonde omgeving voor ons en ons ecosysteem. Milieu-ingenieurs gebruiken techniek en wetenschap principes om innovatieve technologieën behandeling die helpen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, te voorkomen vervuiling te ontwerpen, de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, de luchtkwaliteit te verbeteren, zorgen voor drinkwater veiligheid, en het bereiken van een duurzaam milieu.

Software Engineering

Real-world software systemen, zoals massaal parallelle Internet toepassingen en bedrijfskritische avionica besturingssystemen, vereisen robuuste en bewijsbaar correcte software-architectuur. Onze Software Engineering programma gaat verder dan het onderwijzen van eenvoudige programmering, en in plaats daarvan richt zich op moderne software engineering principes, tools en analyse technieken voor het ontwerp van grote en complexe software systemen.

Ruimtevaarttechniek

Onze ingenieur luchtvaart en ruimtevaart programma benadrukt de ontwikkeling van analytische, computationele, en hands-on techniek en design vaardigheden met betrekking tot het veld ruimtevaart. Het brede scala aan onderwerpen en applicaties die in deze discipline worden behandeld in vier hoofdstromen: Aerodynamica (aerospace voortstuwing en atmosferische vlucht); Aerospace Structures (lichtgewicht voertuigen voor de vlucht en ruimtevaart); Aerospace Elektronica en Systemen (vliegtuigen controle, communicatie en navigatie-systemen); en Space Systems Design (ruimtevaart en ruimte / satelliet-technologie). Alle vier streams benadrukken de ontwikkeling van praktische en probleemoplossende vaardigheden op basis van hands-on laboratorium en design werk.

Biomedische en Elektrotechniek

Het gebied van de gezondheidszorg vertrouwt steeds meer op technologie, met biomedische en elektrotechnici het voortouw. Programma Carleton's leert u de beginselen van de elektrotechniek en de wetenschap die ook geldt voor de biotechnologie en de geneeskunde. U leert over het opstellen van diagnostische en therapeutische apparaten, Bioinstrumentation, geautomatiseerde signaal- en beeldanalyse, computers en beeldschermen en biometrische gegevens uitlezen systemen. Het programma is ook ontworpen om te voldoen aan de voorwaarde cursussen vereist door de meeste medische scholen in Noord-Amerika.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Ottawa, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Ottawa, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan