Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Mediterranean School of Business (MSB)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Mediterranean School of Business (MSB)

Het snelle tempo van innovatie die onze samenleving ervaart vandaag in informatie- en communicatietechnologie, productie en materiaalkunde opent grote kansen, terwijl het verhogen van nieuwe uitdagingen en dat resulteert in een ongekend niveau van complexiteit.

Ingenieurs spelen een belangrijke rol in het helpen take samenleving profiteren van nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen aanpakken. Door middel van innovatieve oplossingen, ingenieurs een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de menselijke samenlevingen en de welvaart van de naties. Om deze kritische missie te vervullen, maar de ingenieurs nodig veeleisende training verspreid over verschillende disciplines en het combineren rigoureuze theorie met uitdagende praktisch werk. Bij MedTech, hebben we de laboratoria, faciliteiten, en de faculteit om ervoor te zorgen dat we afzien van een opleiding van internationale kwaliteit aan onze ingenieursstudenten.

De huidige specialisaties op MedTech draaien rond twee speerpunten: informatie- en communicatietechnologie (ICT) en duurzame energie.

Binnen ICT, MedTech biedt drie undergraduate ingenieursopleidingen, te weten Software engineering, Computer Engineering en Telecommunicatie Engineering.

In het gebied van energie, MedTech biedt een duurzame energie ingenieursdiploma combineren gebieden die van oudsher aangeboden in het kader van elektrische en mechanische engineering tot een unieke multidisciplinaire curriculum gericht op het aanbieden van onze student ingenieurs de kennis en vaardigheden om te profiteren van de nieuwe kansen op het gebied van hernieuwbare energie op te wekken bronnen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Tunesiƫ - Tunis, Tunis
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tunesiƫ - Tunis, Tunis
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan