Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Aquinas College

West Michigan University en Aquinas College zijn partners in een Innovatief ingenieursprogramma Dat meldt een liberal arts opleiding geworteld in de katholieke en dominicaanse traditie met de middelen en expertise van een grote publieke onderzoeksuniversiteit. Degrees zijn beschikbaar in industriële en ondernemende engineering en in civiele techniek (in behandeling), en beide zijn geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission of ABET.

Algemene opleiding en vooropleidingen worden onderwezen door Aquinas faculteit. Engineering cursussen worden geleerd door WMU faculteit. Studenten studeerden af ​​met zowel een associate of arts diploma van Aquinas en een bachelor in de wetenschappelijke opleiding in engineering van WMU.

Waarom studeren Engineering?

 • U krijgt BIG problemen op, die gevolgen hebben voor samenlevingen in tegenstelling tot andere carrières!
 • Carrières in de techniek behoren tot de meest gewilde, betaalbare velden ter wereld. Ze zijn uitdagend en creatief en hebben een hoge werktevredenheid.
 • Ingenieurs, wetenschappers en technologen leren vaardigheden die overdraagbaar zijn naar meerdere industrieën, waardoor ze wereldwijd bemarkbaar zijn.
 • Geleentheden zijn globaal - u kunt kiezen waar u uw vaardigheden wilt toepassen. Leef waar je maar wilt!
 • Degene in engineering en wetenschap bieden voorbereiding op andere professionele diploma's zoals wet, medicijnen en zaken.

Waarom AQ?

 1. Uitstekend onderwijs en mentoring bij een katholieke liberal arts college met kleine lessen en veel mogelijkheden voor persoonlijke aandacht en begeleiding.
 2. Sterke STEM (wetenschappen, techniek, technologie en wiskunde) programma's met toegewijde professoren en alle lezingen en laboratoria geleerd door professoren (geen TA's).
 3. Privé-vrijgezellenopleiding op het gebied van onderwijskunde.
 4. Hogeschool voor duurzaamheid, met spannende mogelijkheden voor studenten deelname, creativiteit en initiatief.
 5. Integratie van de liberale kunst met STEM, dat een verkoopspunt is met werkgevers.
 6. Mooie campus op een bosrijke omgeving met paden, vijvers en toegang tot Fisk Lake.
 7. Slechts 10 minuten rijden van het centrum van Grand Rapids.
 8. Kleine, toegankelijke campus met een sterk gemeenschapsleven.
 9. Veel mogelijkheden voor dienstwerk en stages.
 10. Betrokkenheid bij studentenporties en clubs en studie in het buitenland.

Waarom WMU?

 1. Alle ingenieursprogramma's zijn geaccrediteerd.
 2. WMU is een Carnegie-klasse onderzoeksinstelling die kansen biedt voor master- en PhD-sporen.
 3. Elson Floyd Hall, gevestigd in het Business Technology Research Park op WMU's Parkview Campus, is een $ 100 miljoen onderzoekscentrum met 75 laboratoria beschikbaar voor onze studenten.
 4. Met 3.000 studenten biedt Floyd Hall een gevoel van kleinschaligheid, terwijl WMU de bronnen en ervaringen levert die bij een grote universiteit komen.
 5. Leer van de faculteit die een aantal van de beste gedachten in hun vakgebied hebben en zich inzetten voor het bevorderen van zowel academische als carrièremogelijkheden voor studenten.
 6. Betrokken raken! WMU heeft bijna 400 studentenorganisaties, met meer dan 30 toegewijd aan ingenieurswetenschappen en toegepaste wetenschappen.
 7. Onze pedagogie is dat studenten engineering leren door techniek te doen. U krijgt directe kansen op het moment.
 8. Carrierewegen zijn wereldwijd en we hebben een 92-procentig post-secundair succespercentage. Ons carriereadviserende team gastheer de leiders van de industrie voor presentaties, helpt bij de herziening van het CV, het interviewen van praktijkessies en de salarisonderhandelingsstrategieën. Het college herbergt elke herfst een engineering carriere dag, waardoor meer dan 140 bedrijven op de campus komen.
 9. Ons Industrieel en Ondernemerschapsprogramma is een van de eerste geaccrediteerde programma's in de natie die een traditioneel industrieel ingenieursprogramma combineert met een ondernemingsfocus, waar technisch ontwerp, creativiteit en innovatie door het hele curriculum worden benadrukt.
 10. Het STEM Talent Expansion Programme (STEP) biedt gratis begeleiding in wetenschappen, wiskunde en engineering cursussen.

Toelatingsvoorwaarden

In tegenstelling tot veel andere scholen stellen WMU en Aquinas geen quota vast voor toelating tot ingenieursprogramma's; Studenten die voldoen aan de eisen van het voorontwerpingsprogramma, worden toegelaten tot het programma van hun keuze.

Voor Freshmen Studenten:

Studenten sturen de Aquinas College Application for Admission (selecteer Engineering als de beoogde academische interesse). Aquinas College zal voor het partnerschap de definitieve toelatingsbeslissingen beoordelen.

Studenten die voldoen aan de Calculus I-bereidheidscriteria, kunnen in hun studiejaar onmiddellijk in het curriculum beginnen bij Aquinas. Om Calculus klaar te zijn, moeten de studenten voldoen aan een van de volgende criteria:

 • ACT Math Subscore van 27 of hoger
 • SAT Math Subscore van 640 of hoger
 • AP Calculus test score van een 4 of 5
 • Voltooide Aquinas Pre-Calculus MS-114 cursus met een 'C' of beter

Studenten kunnen aan het WMU College of Engineering and Applied Sciences aan het einde van hun tweede jaar in Aquinas solliciteren. WMU zal de toelatingsbeslissingen voor het partnerschap beoordelen en maken.

Voor transferstudenten:

Inkomende overmakingen buiten Aquinas die minder dan twee jaar opleidingskursus hebben afgerond, moeten de Aquinas College Application for Admission indienen.

Studenten met meer dan twee jaar coursework of die een Associate degree hebben afgerond, moeten van toepassing zijn op de WMU College of Engineering and Applied Sciences en moeten voldoen aan toelatingsnormen die door het College of Engineering and Applied Sciences gesteld zijn om toegelaten te worden.

Onderwijs & Kosten (2017-2018)

WMU Uitgebreide Universitaire Programma Onderwijs voor 2016-17 (Herfst / Lente Voltijd): $ 14,443.20 (gebaseerd op 30 studiepunten, $ 481,44 per kredietuur, 2017-18 onderwijssnelheid in te stellen Zomer 2017)

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates