Bachelor in de ingenieurswetenschappen

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

North Park University

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Of u nu wilt weg systemen te ontwerpen, consumenten producten te ontwikkelen, leiden innovatieve technologie teams, of antwoord ingewikkelde vragen die de loop van de industrie kan veranderen, kan techniek helpt u uw droom te bereiken. Ingenieurs combineren wetenschap, wiskunde en technologie om problemen op te lossen, mensen helpen, en vooraf een breed scala van terreinen. Een ingenieursdiploma kan leiden naar school of carrière af te studeren in de ruimtevaart, transport, gezondheidszorg, onderzoek, bouw, energie, operations management, logistiek, onderwijs, en nog veel meer.

Waarom North Park?

Krijg de ingenieursopleiding je wilt met de flexibiliteit van drie programma-opties. Onze Bachelor of Arts in engineering is een goede keuze voor studenten die willen een algemene technische achtergrond. Als je weet dat een carrière als een burgerlijke of werktuigbouwkundig ingenieur is in uw toekomst, kiest het partnership programma met UIC. U zult profiteren van de North Park's persoonlijk adviseren en hechte gemeenschap, terwijl ook het verdienen van een bachelor's degree van een hoog aangeschreven technische school. Of u kunt drie jaar hier door te brengen voordat het invullen van je bachelor te allen erkende technische school met onze "3/2" optie, waar je een BA in de natuurkunde en een BS in de techniek te verdienen. Wat uw doel, North Park University kan u helpen het te bereiken.

Interessante Klassen

Kies uit unieke cursussen zoals Modern Optics, waar u elektromagnetische basis van licht zullen bestuderen, of Dynamics, die de klassieke mechanica van deeltjes presenteert en bewegende coördinatenstelsels.

Double Major

Graad Onze bachelor in techniek is een perfecte aanvulling op andere undergraduate majors, het aanbieden van een sterke focus op wetenschap en technologie die in veel carrières kan worden toegepast. Zo kan het bedrijfsleven en economie majors profiteren van engineering, zodat ze beter het effect van technologie kan beoordelen in een wereldwijde markt. Sociologie majors kunnen hun onderzoek te verrijken met een goed begrip van de technologie achter de krachten die de moderne samenleving vorm te geven.

Onderzoek en Stages

De BA in techniek doet aanvullend onderzoek of stage niet nodig, maar veel studenten zullen deze ervaringen nuttig vinden als ze loopbanen verkennen en graduate school opties. De fysica en Engineering Department en Noord-Park's Career Development en Stages Office zal zowel werk met u om het beste onderzoek of stage mogelijkheden om uw doelen match te vinden.

Carrière

Een grote in de techniek kunt bereiden je loopbaan in vele gebieden, hoewel sommigen mogen aanvullende studie of specifieke cursussen moeten worden:

 • biomedische technologie
 • Computer Game Techniek
 • Museum Studies
 • Beveiliging Studies
 • Techniek, Bestuur en Recht
 • Computer Graphics
 • Science Education

Programma-eisen

 • 36 uur van de belangrijkste cursussen
 • 46 Core Curriculum credits
 • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan