Bachelor In De Ingenieurswetenschappen

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Ingenieurswetenschappen

Oral Roberts University

De engineering belangrijkste is ontworpen om studenten te voorzien van een achtergrond van de wiskunde en natuurwetenschappen van toepassing op de oplossingen van relevante problemen in de samenleving. Ingenieurs zetten ideeën om in werkelijkheid door het ontwerpen van producten en processen die gunstig zijn voor de mensen zal zijn. Op ORU, begrijpen we dat echt studeren onze wereld moet je haar Schepper overwegen. Studeren engineering aan ORU biedt de unieke ervaring van een christelijk perspectief op de wetenschap.

Studenten kiezen van de techniek grote voltooit algemene opleidingen, engineering van grote klassen en vul een van de volgende drie concentratiegebieden: elektrotechniek, werktuigbouw of computer engineering.

Deze belangrijke is geaccrediteerd door ABET, Inc

Concentratiegebieden

elektrotechniek
Studenten kiezen elektrotechniek concentratie wordt blootgesteld in de opzet van de analyse en ontwerp van circuits, frequentie-analyse en ontwerp van versterkers, toepassing van digitale systeemontwerp, een studie van elektrostatica, elektrische en magnetische circuits en velden en symmetrische onderdelen en een inleiding tot elektromechanische apparaten.

Werktuigbouwkunde
In de machinebouw concentratie studenten mechanica van materialen te bestuderen, de toepassing van de thermodynamica aan componenten en systemen, het ontwerpen van machines op basis van kinematische en kinetische eisen, de principes van machine ontwerpen van onderdelen, en de analyse van het gedrag van stilstaande en stromende vloeistoffen . Daarnaast hebben de studenten de mogelijkheid om het oplossen van problemen ervaren in warmteoverdracht.

Computertechniek
Studenten in de computer engineering concentratie ervaren de groeiende gebieden van computernetwerken en communicatie. Cursus studie omvat digitale en microprocessor systemen ontwerpen, computer architectuur en de factoren die het ontwerp van hardware en software elementen van computersystemen.

Uitkomsten

Ingenieurs zijn in hoge vraag en typisch ontvangen high-aanvangssalarissen. Sommige ORU afgestudeerden ervoor kiezen om hun opleiding te gebruiken in het zendingsveld of na te streven graduate studies aan grote universiteiten. Velen ook werken voor een breed scala van industrieën, waaronder Baker Hughes, Danaher, Boeing, GE, Cessna en Toyota.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan