Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Siena Heights University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Siena Heights University

Een programma. Twee graden. Vijf jaar. Dat is het concept achter het nieuwe ingenieursprogramma van de Universiteit van Siena Heights. Door middel van een samenwerking met de Universiteit van North Dakota, hebben de studenten van Siena Heights de mogelijkheid om zowel een bachelor in de ingenieurswetenschappen van UND te behalen en een bacheloropleiding van de keuze van de student van SHU.

Tijdens de voltijdse voltijdse opleiding op de Adrian campus nemen studenten cursussen van UND aan met hun bacheloropleiding in Siena. Studenten zullen twee keer naar North Dakota reizen om laboratoriumwerk te voltooien.

UND zal de volgende ingenieursgraden aanbieden: Chemisch, Elektrisch en Mechanisch. De engineering programma's in Siena Heights worden aangeboden in samenwerking met de Universiteit van North Dakota, het vlaggenschip onderzoeksinstituut voor North Dakota. Studenten kunnen een diploma behalen in de chemische, elektrische of mechanische techniek. De samenwerking met UND stelt studenten in staat om af te studeren met een ABET-geaccrediteerde bacheloropleiding.

Samenwerkingsstructuur

Studenten voltooien alle fundamentele wiskunde-, wetenschaps- en algemene opleidingscursussen in een traditionele klaslokaal in Siena Heights. Engineering cursussen worden geleverd via online van UND. Alle eerste- en tweedejaarse techniekcursussen zullen face-to-face ontmoetingsperioden bevatten met een passende instructeur in Siena Heights om het materiaal in de online inhoud van UND aan te vullen. Daarnaast zullen de cursisten een tweede graad in Siena Heights voltooien. Studenten worden voor de duur van hun opleiding als voltijdse studenten in Siena Heights beschouwd.

Van de programma directeur

  • "De meeste ingenieurs krijgen extra verantwoordelijkheden. Als u een ingenieur bent en u wilt starten met uw eigen bedrijf, doe wat zaken. Als u computerhardware wilt bouwen, moet u weten hoe de software ermee gaat communiceren. Dus met behulp van een computer informatiesystemen graad met het geeft u die flexibiliteit. Zelfs het onderwijs gaat er goed mee, want er is veel presentatie in de techniek. Het is echt super-flexibel, en de student kan echt doen wat ze er mee willen. '
  • "Engineering is alleen op zich interdisciplinair, dus je moet meer weten dan alleen techniek om competitief te zijn op het werk."
  • "Je krijgt de individuele aandacht, en vooral in het begin zullen de leerlingen veel input hebben over hoe het programma zich ontwikkelt. U krijgt de voordelen van de grote onderzoeksuniversiteiten, maar u krijgt de persoonlijke aandacht van Siena. '
  • "We komen vanaf dag één in het lab en bouwen dingen. Ik wil zich richten op het ingenieursontwerp. De meeste technische programma's zijn hard-core tech. Maar technologie verandert. Als u zich richt op het ontwerp en het gedachteproces ervan, dat duurt voor altijd. '
  • Noord-Dakota, dat de eerste universiteit of universiteit was om een ​​online ingenieursgraad te bieden, wordt beschouwd als een Carnegie 1-aangewezen universiteit, wat betekent dat het een hoog onderzoeksoutput heeft. UND is ook het enige accreditatiecommissie voor ingenieurs- en technologie (ABET) geaccrediteerd online programma in de mechanische en chemische techniek.
  • "Studenten zullen alle apparatuur gebruiken, die we als kleine school niet echt zouden kunnen veroorloven. En ze gaan daarheen (Noord-Dakota) en gebruiken de laboratoriumapparatuur. "
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
25,390 USD
- Per jaar
Locations
Verenigde Staten - Adrian, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Adrian, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan