Bachelor in de internationale agribusiness (EFD)

Aeres University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de internationale agribusiness (EFD)

Aeres University of Applied Sciences

De burgemeester International Agribusiness is een Engels-talige programma voor studenten die een professionele carrière in de agrarische sector met een internationale focus te zoeken. Studenten studeren aan Aeres UAS in Dronten (Nederland) en Groupe ESA in Angers (Frankrijk). Afgestudeerden van deze cursus zal weten over de agrarische sector milieu, toekomstige ontwikkelingen en hoe om te gaan met een veeleisende en concurrerende markt.

De toegevoegde waarde van je studie in Frankrijk

De Groupe ESA is gevestigd in West-Frankrijk, de toonaangevende Franse agrarische en agro-business regio. Met zijn 2.630 studenten, Groupe ESA is de grootste instelling voor hoger onderwijs voor life sciences in Frankrijk. Het biedt een breed scala aan programma's in 10 grote sectoren: landbouw, voedsel, landschapsbeheer, milieu, tuinbouw, wijnbouw, detailhandel, handel, agribusiness management en Ruimtelijke Ordening.

De belangrijkste kenmerken van de educatieve ervaring bij Groupe ESA zijn gericht op intensieve begeleiding en een verlangen om een ​​gevoel van ondernemerschap te ontwikkelen met een nauwe relatie met het bedrijfsleven. De constante uitwisseling met het bedrijfsleven maakt Groupe ESA voor een verblijf in harmonie met de uitdagingen en de realiteit van de werkplek. Angers is een bruisende stad met een uitzonderlijk erfgoed, op slechts 90 minuten van Parijs en 60 minuten van de Atlantische Oceaan. Vanwege de lange traditie van de tuinbouw, Angers is vandaag de dag het belangrijkste centrum voor de plantaardige productie en verwerking in Europa, met name zaden. Het is ook een eerste klas economisch centrum voor de voedingsindustrie, banken en logistieke bedrijven.

Studeren in Nederland en Frankrijk geeft studenten de kans om andere culturen te ontdekken en de menselijke kwaliteiten van respect, openheid, tolerantie en vindingrijkheid te ontwikkelen.

Competenties

Succesvolle afgestudeerden zullen bevoegd voor de volgende expertisegebieden zijn:

 • Commerciële activiteiten, nationaal en internationaal
 • Ondernemerschap in de agrarische sector
 • Marktontwikkeling en marketingstrategieën voor landbouwproducten
 • De werkgelegenheid in de nationale of EU-instituten beleid

Inschrijven

Succesvolle kandidaten voor de 1,5 jaar Bachelor opleidingen moeten beschikken over:

 • Voltooid BTS, TU Delft, HND of Licence 2 of ten minste drie jaar van de universitaire studie in de landbouw of een verwante
 • Een minimum score van 550 in de TOEFL-Engels-test of een formeel erkend gelijkwaardig zoals de IELTS (level 6.0) of IBT (79)
 • De mogelijkheid om coherent te formuleren in geschreven Engels, en een visie op de gekozen gebied van belang hebben. Essay schrijven is een onderdeel van de selectieprocedure
 • Sterke motivatie succesvol in de sector te
 • Teamgeest, een flexibele instelling in een internationale werkomgeving
 • Financiering in de vorm van een subsidie ​​of een stipendium, of particuliere middelen

Kwalificatie

Na het succesvol afronden van dit eenjarige programma, zal afgestudeerden een diploma Ingenieur (bachelor graad) in Agribusiness & Business Administration te ontvangen. Deze graad is ontworpen zodanig dat het kan worden voortgezet door de Agricadre loop van Groupe ESA.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Aeres University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Halifax, Nova Scotia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Almere, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Dronten, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan