Bachelor In De Internationale Bedrijfseconomie

Budapest Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Internationale Bedrijfseconomie

Budapest Metropolitan University

Vandaag de dag, een expert van uw lokale economie is niet meer genoeg. Alle landen en bedrijven zijn in grote behoefte van het bedrijfsleven en communicatie professionals die begrijpen de belangrijkste uitdagingen en vraagstukken van de internationale economische betrekkingen, en zijn in staat om snel op nieuwe kansen te benutten.

Als u op zoek zijn naar dit gebied in te voeren, de International Business Economics programma van de Metropolitan biedt alles wat nodig is voor u om de nodige vaardigheden te verwerven: secure kennis van de economische en zakelijke aangelegenheden, vloeiende beheersing van een tweede taal voor professionele doeleinden, grondig praktisch en werkervaring. Onze uitgebreide partnerships met multinationals bieden u de mogelijkheid om uit eerste hand ervaring op te doen in de wereld van het internationale bedrijfsleven. Onze afgestudeerde studenten verlaten de school als goed opgeleide deskundigen uit het bedrijfsleven met professionele kennis van ten minste twee vreemde talen, klaar om succes en onmiddellijke resultaten in het internationale bedrijfsleven scene te bereiken.
Doe mee in de stroom van de internationale economie!

Het programma is ontworpen voor personen die:

... Zijn goed op de hoogte en met een grote interesse in de wereld van het internationale bedrijfsleven, de politiek en de media; die kijken naar hun toekomstige carrière in een internationale omgeving en die open staan ​​voor de blootstelling aan vreemde culturen te vinden. Toekomstige studenten moeten ook in staat zijn om twee vreemde talen te gebruiken voor de meeste persoonlijke behoeften, en zullen naar verwachting hun taalvaardigheid te zetten in een belangrijke troef voor zowel hun toekomstige carrière en voor hun werknemers.

Kernvakken:

Internationale economie; Integratie Studies EU; Internationale financiën; Internationale transacties; Multicultureel management; Internationale marketing; Presentatie Skills Training Development; Retoriek; International Protocol en Etiquette; Onderhandelingstechnieken; International Business Strategies en het concurrentievermogen; EU-beleid; Globalisering en regionale economie; Internationale economische organisaties

SPECIALISATIES *:

  • organisatiemanagement
  • Global commercieel beheer
  • Specialisaties worden gelanceerd alleen als het minimum van 15 studenten willen de specialisatie aan te sluiten.

Bent u geïnteresseerd in het krijgen van 2 graden? In slechts 3,5 jaar kunt u een International Business Economics BA graad van Metropolitan evenals een International Business BA diploma van Coventry University te krijgen.

ONZE RESULTATEN:

Een 4-koppig team van onze International Business Economics BA-programma heeft de EBMC gewonnen - Europese Start-up Simulatie Cup en alle leden hebben individueel bereikt prijswinnende plaatsen tijdens de finale in Stuttgart.

Metropolitan-TATA Scholarship:

Een van 's werelds grootste leverancier van technologie bedrijven, TATA Consultancy Services, in een lange-termijn strategische samenwerking met Metropolitan, biedt het TATA beurs voor studenten in dit programma. De beurs omvat het volledige collegegeld voor een semester.

Loopbaanperspectieven:

  • internationale economie expert op nationaal of multinationale bedrijven en corporaties
  • communicatie-expert bij internationale organisaties
  • expert in de overheidssector
  • journalist die economische vraagstukken

Kwalificatie zoals vermeld in het diploma:

Economist in International Business

Hoofd van het programma:

Miklós Vásáry PhD, habil associate professor "Zodra ik wist dat ik wilde mijn studie voort te zetten in Boedapest, ik was op zoek naar een universiteit die me kon bieden kwaliteit van het onderwijs. Bij mijn zoektocht heb ik de website van de Metropolitan University (toen BKF) gevonden, en ik vond de keuze van programma's en wat hun programma's aan te bieden. Ik ben momenteel ingeschreven voor de opleiding International Business Economics, en ik ben blij om te zeggen dat dit programma aan mijn verwachtingen voldeed volledig aan. Het studentenleven is geweldig, voor mij de meest memorabele gebeurtenis heeft de Welcome Weekend zijn, ik had zoveel plezier. Ik ontmoette de meeste van mijn vrienden daar en we nog steeds gesproken over die dagen van tijd tot tijd. Als ik wil een memorabel moment dat gebeurde voor mij Metropolitan herinneren, zou ik u vertellen alle dingen die er met mij gebeurd in de Welcome Weekend. Maar als ik dat helemaal eerlijk, elke dag heeft een gedenkwaardig moment. De kans om te leren van nieuwe concepten, om naar mensen te leren kennen of het creëren van een sterkere band met vrienden is één van die dingen die mijn dag zo uniek maakt. "Dina Sara Kovacs student van onze International Business Economics BA programma van Canada" Het certificaat van de International Business Economics BA Programma impliceert een breed veelzijdige kennis. Onze afgestudeerden zijn in staat om goed te presteren in de meest uiteenlopende posities in de binnenlandse of internationale business-industrie, of zelfs het starten van een carrière in de civiele sfeer en op het gebied van economische diplomatie. In termen van mogelijkheden voor verdere opleiding, kunnen afgestudeerden van het programma voorspoedig op het gebied van business, communicatie en sociale wetenschappen. "László Vass PhD, habil CSC, Professor, Rector

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester, voor niet-EU-studenten