Bachelor in de internationale bedrijfseconomie

Budapest Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de internationale bedrijfseconomie

Budapest Metropolitan University

Tegenwoordig volstaat het niet langer om een ​​expert te zijn in uw lokale economie. Alle landen en bedrijven hebben grote behoefte aan zakelijke en communicatieve professionals die de belangrijkste uitdagingen en problemen van internationale economische betrekkingen begrijpen en in staat zijn om snel te evolueren om nieuwe kansen te benutten.


Als u op zoek bent naar dit veld, biedt het programma Internationale bedrijfseconomie van Metropolitan alles wat u nodig hebt om de nodige vaardigheden te verwerven: veilige kennis van economische en zakelijke aangelegenheden, een vloeiende beheersing van de tweede taal voor professionele doeleinden, via praktische en werkervaring. Onze uitgebreide partnerschappen met multinationale bedrijven bieden u de mogelijkheid om uit de eerste hand ervaring op te doen in de internationale zakenwereld. Onze afgestudeerde studenten verlaten de school als goed opgeleide zakendeskundigen met een professionele beheersing van ten minste twee vreemde talen, klaar om succes te behalen en onmiddellijke resultaten te boeken in de internationale zakenwereld.
Doe mee met de stroom van de internationale economie!

HET PROGRAMMA IS ONTWORPEN VOOR PARTICULIEREN DIE:

Als u goed geïnformeerd bent en een grote interesse hebt in de wereld van het internationale bedrijfsleven, de politiek en de media; als u op zoek bent naar hun toekomstige carrière in een internationale omgeving en als u open staat voor blootstelling aan buitenlandse culturen. Toekomstige studenten moeten ook in staat zijn om twee vreemde talen te gebruiken voor de meeste persoonlijke behoeften en van hen wordt verwacht dat zij hun taalvaardigheden veranderen in een belangrijke troef voor zowel hun toekomstige carrière als voor hun werknemers.

KERNPROJECTEN:

Internationale economie; EU-integratiestudies; Internationale financiën; Internationale zakelijke transacties; Organisatorisch gedrag; Presentatie vaardigheden ontwikkeling training; Internationaal protocol en etiquette; Internationale bedrijfsstrategieën en concurrentievermogen; EU-beleid; Globalisering en regionale economie; Internationale economische organisaties; Internationaal recht

SPECIALISATIES *:

  • Organisatie management
  • Wereldwijd commercieel management

* Specialisaties worden alleen gestart als minimaal 15 studenten lid willen worden van de specialisatie.

Ben je geïnteresseerd in 2 graden? In slechts 3,5 jaar kun je een bachelor International Business Economics behalen bij Metropolitan en een International Business BA-graad behalen bij Coventry University.

ONZE RESULTATEN:

Een 4-koppig team van ons BA-programma International Business Economics heeft de EBMC - European Start-up Simulation Cup gewonnen en alle leden hebben individueel bekroonde plaatsen behaald tijdens de eindcompetitie in Stuttgart.

Metropolitan-TATA Scholarship:

Een van 's werelds grootste leveranciers van technologiebedrijven, TATA Consultancy Services, biedt in een langdurige strategische samenwerking met Metropolitan de TATA-beurs voor studenten die aan dit programma deelnemen. De beurs dekt het volledige collegegeld voor één semester.

CARRIERE VOORUITZICHTEN:

  • deskundige op het gebied van internationale economie bij nationale of multinationale ondernemingen en bedrijven
  • communicatiedeskundige bij internationale organisaties
  • expert in de staatssector
  • journalist die economische kwesties behandelt

Kwalificatie zoals gespecificeerd in het diploma:

Econoom in International Business

Hoofd van het programma:

Miklós Vásáry Ph.D., habil, universitair hoofddocent

"Toen ik eenmaal wist dat ik mijn studie in Boedapest wilde voortzetten, was ik op zoek naar een universiteit die me een kwaliteitsopleiding zou kunnen bieden. Na mijn zoektocht heb ik de website van Metropolitan University (toen BKF) gevonden en ik vond de programma-keuze en de programma's van hun programma heel goed. Ik ben momenteel ingeschreven in het programma International Business Economics, en ik ben blij om te zeggen dat dit programma volledig aan mijn verwachtingen voldeed. Het studentenleven is geweldig, voor mij is het meest gedenkwaardige evenement het welkomstweekend, ik had zoveel plezier. Ik heb de meeste van mijn vrienden daar ontmoet en we praten nog steeds over die dagen van tijd tot tijd. Als ik me een gedenkwaardig moment wil herinneren dat me overkwam in Metropolitan, zou ik je alles vertellen wat me overkwam in het welkomstweekend. Maar als ik volkomen eerlijk ben, heeft elke dag een gedenkwaardig moment. De mogelijkheid om nieuwe concepten te leren, mensen te leren kennen of een sterkere band met vrienden te creëren, is een van die dingen die mijn dag uniek maakt. "

Dina Sara Kovacs, student van ons BA-programma International Business Economics uit Canada

"Het certificaat van het BA-programma voor internationale bedrijfseconomie impliceert een zeer veelzijdige kennis. Onze afgestudeerden kunnen goed presteren op de meest uiteenlopende posities in de binnenlandse of internationale zakelijke sector, of zelfs een carrière beginnen in de civiele sfeer en op het gebied van economische diplomatie. In termen van kansen voor vervolgonderwijs, kunnen afgestudeerden van het programma gedijen op het gebied van bedrijfs-, communicatie- en sociale wetenschappen. "

László Vass Ph.D., Habil, CSc, Professor, Rector

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 15, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
2,300 EUR
per semester, voor niet-EU-studenten; 1700 EUR / semester voor EU-studenten
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Juni 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Juni 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Welcome to Budapest Metropolitan University