Bachelor In De Internationale Betrekkingen En Europese Studies

Metropolitan University Prague

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Internationale Betrekkingen En Europese Studies

Metropolitan University Prague

Het programma is een entry-level diploma bedoeld om oriënteren studenten om een ​​multidisciplinaire vakgebied van de theoretische en empirische perspectieven. Studenten krijgen een goed afgeronde opleiding en IRES zet ze op de weg naar onafhankelijk onderzoek in een professionele en stimulerende omgeving.

Het programma wordt gegeven over drie academische jaar (zes semesters) en wordt afgesloten met Proefschrift een Bachelor's, onder begeleiding van één van de faculteit leden. Gedurende deze tijd-periode, zijn de studenten verplicht om alle toegewezen 'verplichte' cursussen en hebben de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde gebieden (van hun belang) door het selecteren van de 'vrije keuze' cursussen per semester.

Instructie Vreemde Talen

Het ministerie van Buitenlandse Talen biedt IRES studenten taalcursussen op verschillende niveaus om hun algemene studies aan te vullen. Studenten zijn verplicht om Engels te nemen als vreemde taal (indien van toepassing) en bovendien kunnen ze kiezen uit het Frans, Duits, Spaans, Russisch en Tsjechisch als tweede taal.

MUP studenten kunnen ook kiezen voor keuzevakken taalcursussen aangeboden door de afdeling van de Aziatische Studies (bijvoorbeeld Chinees, Japans).

Voor meer informatie zie de programma detail.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,213 EUR
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per academisch jaar (2 semesters)