Bachelor in de internationale betrekkingen

Karlshochschule International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de internationale betrekkingen

Karlshochschule International University

Ik kan bruggen bouwen die de hele wereld overslaan

In dit programma leer je en begrijp de context van internationale politiek en economie, ecologie en ethiek, wettelijke regelgeving en culturele ideeën, evenals de kunst van diplomatieke onderhandelingen van nu af aan. Onze studenten zien zichzelf ook in het Federaal Buitenlands Kantoor, werken voor een internationaal bedrijf of met een NGO.

(Re-) Thinking Management & Society

Ons programma voor internationale betrekkingen is op zoek naar studenten die passievol zijn geïnteresseerd in wat er in de wereld gebeurt en positief willen bijdragen door oplossingen te ontwikkelen voor de grote mondiale uitdagingen en om vredesresoluties te vinden in een conflict. Als u nieuwe informatie zoals een spons wilt opzetten en bereid bent om u in een nieuw politiek debat te gooien, dan is dit de plek voor u. We zullen de belangrijkste problemen onderwerpen die onze wereld geconfronteerd heeft, met name onderwerpen zoals vrede, welvaart, milieubescherming, justitie en mensenrechten. Je zou sociaal verloofd en nieuwsgierig moeten zijn over andere culturen en hun manier van denken. U moet bridges bouwen als we geloven in diplomatie als een drijvende kracht in het conflictgebonden wereldtoneel. Onze studenten willen het conflict en de uitbuiting vredig beëindigen, oplossingen onderhandelen met woorden, kennis en waarden. Zij zijn de toekomstige tussenpersonen tussen culturen en hun respectieve belangen.

58429_IR101.jpg

De Karls - De Universiteit Met Een Internationale Pols

Het ervaren van interculturaliteit en een diversiteit van ideeën is een natuurlijk onderdeel van het dagelijkse leven van de Karls. Onze gemeenschap bestaat uit studenten, faculteiten en medewerkers uit meer dan 50 landen van over de hele wereld. In de loop van uw studie aan de Karls krijgt u een andere taal aan het leren. Onze buitenlandse studenten kunnen ook Duits leren als vreemde taal. Je kan de kans krijgen om je taalvaardigheid te oefenen tijdens je semester in het buitenland. We hebben partnerships met meer dan 100 universiteiten over de hele wereld. Bij de Karls zien we onszelf als een internationale en interculturele hub voor samenwerkende ervaringen. Wij omarmen diversiteit en zijn sociaal inbegrepen.

Vind storende oplossingen voor complexe problemen

Bij de Karls sporen we u niet met alleen feitelijke kennis of een 'universele waarheid'. In plaats daarvan leren onze leerlingen kritisch denken over de realiteiten van vandaag, zoek verantwoordelijkheid en vind ontwrichtende oplossingen voor complexe problemen. De Karls wordt gekenmerkt door kleine klassen (20-30 studenten), en ondersteund door het sterke netwerk van onze professoren, docenten en medewerkers uit verschillende industrieën en academische gebieden. We nemen een interdisciplinair perspectief op het beheer en structuren van praktijkvoorbeelden en probleemoplossing in al onze programma's. Onze studenten worden gekozen omdat zij duurzame verandering willen coördineren, bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen en te geloven dat leiderschap een kans biedt om anderen en samenleving te dienen. Ons begrip van het onderwijs volgt de Principes for Responsible Management Education, die gelanceerd werd op de top van de UN Global Compact Leaders in 2007.

58430_IR102.jpg

Real World Experience en Lifelong Networks

Bij de Karls krijgt u vanaf het eerste semester de kennis en vaardigheden die u leert praktisch toepassen. U kunt professionals ontmoeten, vakantiereizen maken met uw professoren en medestudenten, fascinerende zakenlocaties ervaren en projecten voltooien als onderdeel van uw studie voor echte organisaties. Dit bouwt uw professionele ervaring op en ontwikkelt werkelijke competenties. De universiteit van Karlsberg wordt een ideefabriek ontworpen om verschillende groepen studenten te inspireren om hun klanten serieus te imponeren.

58431_IR103.jpg

Hart van Europa: Karlsruhe, Duitsland

Gelegen in het centrum van Karlsruhe, een jonge, levendige, multiculturele studentenstad in Zuid-Duitsland, vindt u uw nieuwe woning in de warmste stad van Duitsland, ook bekend als zijn internet hoofdstad met een levendige startende gemeenschap . Wij staan ​​op de hoogte van de Europese levenskwaliteit: cultuur, economie, stedelijke levensstijl en natuur. Reizen rond is snel en makkelijk en er is heel veel te verkennen in heel Europa.

Wist u dat Duitsland de derde meest gewilde internationale studiebestemming was na de VS en het Verenigd Koninkrijk? Na het succesvol afronden van uw diploma in ons programma, komt u automatisch in aanmerking voor verblijfsvergunning voor maximaal 18 maanden in het land. En aangezien u de mogelijkheid heeft om Duits te leren als onderdeel van uw studie aan de Karls, biedt de bacheloropleiding u de kans om een ​​cruciale stap in de richting van een baan in Duitsland te nemen.

Klaar om te solliciteren? Vereisten en Toelating

Zie je jezelf als onderdeel van de Karls gemeenschap? Wil je een verschil maken - voor jezelf en anderen? Ben je aan het transformeren van jezelf en hulp nodig? We horen graag van u! De algemene studievereisten voor ons bachelorprogramma zijn:

  • Duitse universitaire toelatingscursus of internationaal equivalent ( meer informatie )
  • Om te beginnen in een Engelstalig programma, hebben wij geen kennis van Duits nodig; Uw Engelse taalvaardigheid moet overeenkomen met een niveau van C1 of hoger volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR), die gelijkwaardig is aan een IELTS van 6,5+ of een internetgebaseerde TOEFL-score van 100+ punten. Als Engels uw moedertaal hoeft u uw vaardigheid niet te bewijzen.

U vindt alle details over de aanvraag, de vereiste documenten en het toelatingsproces op onze website . De deadline voor aanvragen voor niet-EU-studenten is 15 april en voor 31 december is er 31 juli. Toelating is alleen mogelijk voor het winter semester in september. Ons aantal slots is beperkt, dus aarzel niet, dus pas nu op en maak uw kluis veilig!

Wil je meer weten over de Bachelor of Arts aan de Karls, ga dan naar onze website: bachelor.karlshochschule.de/

Kan je niet wachten om je bij ons te voegen? Stuur ons een e-mail: admissions@karlshochschule.de

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
690 EUR
per maand
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for non-EU students; for EU students is August 31
Locations
Duitsland - Karlsruhe, Baden-W├╝rttemberg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for non-EU students; for EU students is August 31
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Duitsland - Karlsruhe, Baden-W├╝rttemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for non-EU students; for EU students is August 31
Einddatum Vraag informatie aan