Bachelor in de internationale economie en handel (in het Engels)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Internationale Economie en Handel (in het Engels)

Degree: Bachelor in de economische

Programma Naam: International Economics and Trade

Duur van het programma: 4 jaar

Doelstelling:

Dit programma is gemaakt in reactie op de huidige toenemende vraag naar studenten getraind in de internationale economie en handel, als gevolg van de toenemende globalisering en onderlinge afhankelijkheid tussen de verschillende economieën. Studenten zullen de mogelijkheden om de internationale economische en zakelijke activiteiten te ontwikkelen, systematisch inzicht in de fundamentele theorieën van de internationale economie, het bouwen van een sterke basis in de internationale zakelijke praktijken en de internationale handelsregels, en worden goed voorbereid op de complexiteit van de internationale organisaties van het bedrijfsleven. Carrièremogelijkheden omvatten meestal de werkgelegenheid in overheidsinstellingen, de buitenlandse economische en commerciële afdelingen en functies in verband met import en export, internationale zakelijke onderhandelingen, de buitenlandse handel management, internationale marketing bij binnenlandse en multinationals in China of in het buitenland.

Na voltooiing van de vereiste studiepunten de studenten in staat zal zijn om:

Begrijp zowel het algemene economische kennis en specifieke internationale bedrijfsleven en de handel vaardigheden.

Heeft u een beter begrip van de fundamentele theorieën en methodieken in micro-economie, macro-economie en internationale economie; Bekend zijn met de richtlijnen van de internationale economische beleid, relevante wet- en regelgeving, evenals de meest recente resultaten en de ontwikkeling trends in deze discipline; Wees gevoelig voor de veranderende situatie en de dynamiek van de internationale economie en de internationale markten.

Ontwikkel mogelijkheden en begrijpen basiskennis betrokken bij de gebieden van de internationale economie en handel, zoals import en export bedrijf, internationale economische samenwerking, internationale investeringen, de elektronische handel, internationale business management, enz .; Bekend zijn met de geldende regels en praktijken in de internationale handel en de verschillende aspecten en processen in het internationale bedrijfsleven.

Bouw een goede basis in de wiskunde, management, financiën, etc. en de ontwikkeling van voorlopige probleemoplossende en onderzoeksvaardigheden in andere professionele gebieden, waaronder econometrie, statistiek en accounting.

Bedreven in het Mandarijn en het Engels taal en tonen de taalvaardigheid, hetzij door succesvolle pas van HSK-6, of door succesvolle verwezenlijking van de pas niveau in een van de volgende wereldwijde Engels testen, dwz TOFEL, GRE, GAMT, IELTS of Cambridge Business Engels .

Ontwikkel de bevoegde interculturele zakelijke communicatie vaardigheden, evenals de fundamentele tweetalige vertalers en tolken vaardigheden.

Basiskennis van de computer wetenschap, computer bediening en elektronische handel; in staat zijn om de relevante software die betrokken zijn bij de internationale handel te gebruiken.

Vereiste Credits en klasse uur in totaal:

De minimaal vereiste studiepunten worden afgerond binnen de duur van het programma is 128, die is verdeeld in twee delen: klassikaal onderwijs (114 studiepunten) en praktisch onderwijs (14 studiepunten).

Klassikaal onderwijs credits zijn samengesteld uit verplichte vakken en selectieve cursussen. Het krediet verhouding van elk type cursussen is als het volgende:

Verplichte vakken: 1232 (Class uur in totaal); 77 (Credits); 68% (Credit ratio)

Selectieve Cursussen: 592 (Class uur in totaal); 37 (Credits); 32% (Credit ratio)

Totaal: 1824 (Class uur in totaal); 114 (Credits); 100% (Credit ratio)

Core Cursussen:

 • International Trade Practices
 • Internationale Marketing
 • Chinese Business Law
 • International E-Commerce
 • Import & Export Documenten
 • Bedrijfscommunicatie in schriftelijke Engels
 • Engels voor International Business
 • International Commercial Law
 • International Settlements
 • Internationale Financiën
 • Cross Cultural Business Communication

Opmerking: Internationale Handel, International Marketing, Chinese Business Law en International E-Commerce zijn de fundamentele cursussen, moet de rest kernvakken zijn 20 studiepunten in totaal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Hangzhou Dianzi University (HDU) was founded in 1956. HDU has 4 campuses spread throughout downtown and Xiasha, the higher education park and the economic development zone.

Hangzhou Dianzi University (HDU) was founded in 1956. HDU has 4 campuses spread throughout downtown and Xiasha, the higher education park and the economic development zone. Lees Minder