Bachelor In De Internationale Handel En Logistiek

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Internationale Handel En Logistiek

Kadir Has University

SAS “Buitenlandse Handel en logistieke afdeling” bestaat uit twee verschillende, maar nauw verwante terreinen: Buitenlandse Handel en Logistiek. International goederen en diensten handel in het kader van de globalisering en kapitaalstromen hebben een levendigheid en complexiteit onlangs dat niet kan worden vergeleken met die in het verleden bereikt. Het onderwerp van de buitenlandse handel discipline bestaat uit verschillende, maar complementaire gebieden zoals economische basics, transacties en toepassingen, documenten gebruikt in de buitenlandse handel en de buitenlandse handel financiering met betrekking tot de bedrijven in verschillende landen of multinationals.

Aan de andere kant, “logistiek” niet bestaat uit louter vervoer zoals het soms wordt geïnterpreteerd. Logistiek is de wetenschap van de coördinatie van activiteiten, zoals levering, opslag of transport tot punt van de eis van goederen, diensten en informatie van de klant binnen een economisch plan.

Dit zijn de onderwerpen van School of Applied Sciences “Foreign Trade and Logistics Department” in engere zin; Echter, onze afdeling zich kan meten met andere 4-jaar instellingen voor hoger onderwijs op het gebied van economie, financiën en business management als SAS is ook een 4-jaar hoger onderwijs school en heeft identieke curricula en inhoud natuurlijk in vergelijking met die van soortgelijke 4- jaar universiteiten.

Betekenis en toekomst van het vak

Hoewel de buitenlandse handel is een oud economische activiteit, wordt het steeds meer en meer complex en vereist specialisatie als gevolg van globaliserende economische betrekkingen. Tal van financiële producten zijn ontstaan ​​in de internationale financiële markten voor buitenlandse handel financiering te verstrekken. Firma's dringend nodig specialisten die bekend zijn met moderne vreemde handelstransacties, diverse documenten en financiën methoden. Aan de andere kant, logistieke toepassingen opgedaan groot belang in de huidige economische betrekkingen en buitenlandse handel. Logistieke kosten vormen een groot deel van de exploitatiekosten. Omdat dit gebied specialisatie vereist, zijn de ondernemingen geleidelijk aan het uitbesteden van deze activiteiten aan logistieke bedrijven. Daarom is specialisatie in de buitenlandse handel en logistiek zeker beschouwd als een van de populaire beroepen van nu en de toekomst.

DOEL VAN DE DIENST

Hoewel de buitenlandse handel en logistiek zijn verschillende gebieden van activiteiten, zijn er zeer belangrijke betrekkingen tussen hen. Vandaag de dag, de buitenlandse handel kan alleen worden uitgevoerd in het kader van de moderne logistieke activiteiten worden uitgevoerd. Daarom zijn mensen die gespecialiseerd zijn in het gebied van de buitenlandse handel toepassingen moeten ook goed geïnformeerd over de logistiek. Om deze reden is samenloop van de buitenlandse handel en logistiek in onze afdeling is zeer voordelig voor de studenten.

Het doel van SAS “Foreign Trade and Logistics Department” is om specialisten die enorm zijn uitgerust met de kennis en toepassing van moderne buitenlandse handel en logistiek wetenschappen verhogen. Studenten kunnen gewicht te geven aan een van deze twee velden als ze dat willen, zodat dankzij een groot deel van de keuzevakken opgenomen in het ministerie van opleidingsprogramma's. Desgewenst kunnen deze twee takken worden gelijke gewichten van passende aantal gangen beide velden. Afgestudeerden van onze afdeling hebben de mogelijkheid logistieke technisch onderwijs op voorwaarde dat zij hun postdoctorale opleiding voort te zetten in de verwante instellingen te krijgen. Bovendien, zoals het belang van vreemde taal is in de buitenlandse handel en logistiek gebied voor de hand liggende, onze afdeling richt zich op het vreemdetalenonderwijs ook.

Onze faculteit

Een belangrijk deel van onze faculteit is van de vaste wetenschappelijke leden van SAS, Kadir Has University Faculteit Economie en Administratieve Wetenschappen en andere faculteiten. Als onze afdeling richt zich op de toepassing, zal ervaren personeel dat de facto het werken in de buitenlandse handel en logistiek velden ook worden geprofiteerd van. Ons wetenschappelijk personeel in de toegepaste onderwijs zal verantwoordelijk zijn voor onze studenten uit te rusten met de hoogste praktische en toepassing capaciteiten zijn.

Werkterreinen

Op dit moment, in het kader van intense economische globalisering, is er geen bedrijf verlaten zonder enige relatie met de buitenlandse handel en logistiek. Om deze reden, werkvelden voor afgestudeerden van SAS “Foreign Trade and Logistics Department” zijn heel breed. Ze kunnen worden gebruikt in de buitenlandse handel, financiële en logistieke afdelingen van alle bedrijven om veelbelovende en gerenommeerde professionele functies vinden vooral in de import en export bedrijven, evenals in geleidelijk toenemende logistieke bedrijven. Als de SAS “Foreign Trade and Logistics Department” van vier jaar is gelijk aan de diensten van andere faculteiten en instellingen voor hoger onderwijs te geven onderwijs op het gebied van economie, buitenlandse handel, financiën, bankwezen, en logistiek, onze afgestudeerden wordt ook de toegekende recht op alle beroepen en specialisaties die de afgestudeerden van deze scholen kunnen krijgen hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan