Bachelor in de internationale handel en marketing voor de mode-industrie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de internationale handel en marketing voor de Fashion Industries

Globalisering. Meer dan een modewoord, het is een realiteit in de hedendaagse mode-industrie. Het is ingewikkelder dan alleen de verkoop van producten over de hele wereld. Het gaat over de planning, strategizing, sourcing, de scheepvaart, en marketing, vaak in heel verschillende landen met verschillende handelsbeleid, valuta, wetten, infrastructuur, en culturen. En nu, duurzaamheid-milieu- en maatschappelijke verantwoordelijkheid-is de mix opgenomen, omdat bedrijven erkennen dat ze merkwaarde te bouwen door steeds goede burgers.

In deze Bachelor of Science programma, zult u leren om de complexe mondiale markt, met inbegrip van de financiële, juridische, logistieke, en interculturele aspecten van het importeren en exporteren van navigeren. Je zult internationale financiën, zakelijke strategieën, mode wet, en marktonderzoek strategieën te bestuderen. Classroom studies worden aangevuld met bezoeken aan bedrijven, douane, financiën en overheidsgebouwen.

Studeren met docenten die in verschillende segmenten van het internationale bedrijfsleven werken, zult u ervaar de echte wereld activiteiten van internationale bedrijven, en graduate bereid zijn te werken in de internationale handel en de wereldwijde mode bedrijven.

Highlights

  • De Internationale Handel en Marketing programma op FIT is het enige programma in zijn soort in de Verenigde Staten die zich richt op de mode-industrie.
  • Faculteit leden zijn het beoefenen van professionals uit vier continenten die hebben geleerd of lezingen in meer dan 50 landen.
  • Bijna een derde van de studenten uit andere landen dan de VS.
  • Een internationale Industry Advisory Board zorgt ervoor dat het curriculum voortdurend evolueert om de trends in het veld weer te geven.
  • Studeren in het buitenland programma's bieden een breder perspectief op de mondiale bedrijfsleven.

In dit programma, zult u:

  • ervaring opdoen door middel van een stage bij een internationaal bedrijf gevestigd in New York.
  • verbinden met de industrie leiders en de overheid de handel ambtenaren door middel van gastcollege serie, zoals Talking Trade @FIT, mentorprogramma's, en excursies.
  • deelnemen aan buitenschoolse activiteiten, zoals de International Trade Students Association, die evenementen organiseert, zoals uitstapjes naar de Magic Marketplace (de mode-business beurs in Las Vegas) en ontmoetingen met vertegenwoordigers van de handel in Washington, DC
  • hebben uitgebreide netwerken en mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling door middel van het programma nauwe banden met de International Trade Alumni Network (ITAN).
  • hebben de mogelijkheid om prestigieuze beurzen te verdienen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of worki ... Lees meer

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of working professionals a direct connection to New York City culture and commerce Lees Minder