Bachelor in de internationale handel

Istanbul Aydin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de internationale handel

Istanbul Aydin University

De Bachelor's Degree-programma van de Internationale Handel is een 240 ECTS programma van 4 jaar samengesteld uit acht semesters, elk met een 30 ECTS werkdruk. Eén ECTS is gelijk aan 25,5 uur studielast per semester.

Het doel van het ministerie van Internationale Handel is de studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het bedrijfsleven en management en maken ze een voordeel in de werkomgeving en in de nationale en internationale competitieve wereld. De afdeling is ook bedoeld om de individuen op basis van een systematische leren trainen door het combineren van de concepten van de economische en beheer met het rechtssysteem en de speciale aandacht van de afdeling is het plaatsen op "strategie en strategisch denken in het concept van de internationale handel".

Tijdens de vier jaar onderwijs periode, de afdeling maakt de studenten klaar om het professionele leven door het verstrekken van theoretische en praktische vaardigheden. De cursussen bestaan ​​uit de onderwerpen uit de economie, management, handel, en de wet zowel nationaal als internationaal.

Doel : Het ministerie van Internationale Handel heeft als doel de studenten om vaardigheden op economie, management en het beheer van de internationale handel te krijgen in de geglobaliseerde concurrentie werkomgeving.

Doelstellingen : Het belangrijkste doel van de afdeling is om studenten te voorzien van kennis en vaardigheden die hun vermogen om te werken op het gebied van internationale handel zal verbeteren bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan