Bachelor in de internationale hospitality

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De 'Bachelor Ferrières "van Ferrières School is een bacheloropleiding van 3 jaar, beschikbaar in het Frans (3 jaar) of in het Engels voorbereiden van studenten ofwel een effectieve en operationele professionals of te studeren in een MSc-cyclus, met name in MSc Ferrières.

Gevestigd in Parijs gebied, Ferrières de School van de Franse Excellence leidt studenten uit de hele wereld aan professionals in de gastronomie, gastvrijheid en luxe management geworden. Studenten ervaren een mix van klassikale leren, gecombineerd met praktische en hands-on projecten en stages.

De eerste twee jaar van de bacheloropleiding zijn een gemeenschappelijke-core curriculum en zorgen voor een sterke technische en academische vaardigheden die het mogelijk maken de student om het gebied van specialisatie waarin ze zullen bloeien in het derde jaar te identificeren. Dit programma omvat een internationale ervaring in 2 jaar, evenals verschillende stages in totaal tot 16 maanden.

 • Duur: 3 jaar Studiepunten: 180 ECTS European Credits
 • Taal: 2 paden - Engels of Frans
 • Intakes: September
 • Vanaf Datum: Eind september 2017
 • Certificaat behaald na 3 jaar: Bachelor of Science in International Hospitality Management
 • Stages: Wij begeleiden onze studenten om stages in de beste gastvrijheid instellingen krijgen in het eerste jaar en hen te helpen hun netwerk op te bouwen.
 • Locatie: regio Parijs

VOLGORDE :

Bachelor 1: Essentials of gastvrijheid

 • Common-core syllabus in Hospitality, Luxe en Gastronomie
 • 4 maanden durende stage

Bachelor 2: INTERNATIONAL IMMERSION

 • Common-core syllabus
 • Leerervaring in een partnerschool op internationaal niveau
 • 6 maanden durende stage in het buitenland

Bachelor 3: professionele integratie en specialisatie

Elke student is voorzien van de nodige tools om leidinggevende posities in verschillende afdelingen Cursussen + Dissertation + 6-maanden durende stage te bereiken

PAP (Practice Accelerator Program)

PAP is een veld dag vindt plaats een keer per week in verschillende operationele structuren Ferrières 'krijgen de leerlingen hands-on ervaring met het werken met de operationele teams op het terrein, ter voorbereiding op het echte leven kansen.

Laatst bijgewerkt op dec 2016

Over de school

Choosing to studyatFerrières School is launching a career in a sector in constant growth and which offers innumerable professional opportunities all over the world.?Only 15.5 miles away from the heart ... Lees meer

Choosing to studyatFerrières School is launching a career in a sector in constant growth and which offers innumerable professional opportunities all over the world.?Only 15.5 miles away from the heart of the city of lights Paris, equally close to both Paris’ major International Airports (Orly and Roissy Charles de Gaulle), Ferrières is easily accessible from the center of Paris by public transportation. Lees Minder
Ferrières-en-Brie , Parijs + 1 Meer Minder