Bachelor in de internationale hotel management

VATEL Andorra

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de internationale hotel management

VATEL Andorra

het programma Bachelor Degree in International Hotel Management Het is bedoeld voor kandidaten die met succes hebben doorstaan ​​de middelbare school studie of opleiding cyclus van hoger niveau en heeft als doel uiteindelijk aan toekomstige professionals op weg naar een hotel en toerisme bedrijf te leiden.

Het programma onderwezen kan voldoen aan de opleidingsbehoeften in het hotel en toerisme-industrie, het aanbieden van studenten gespecialiseerde opleiding.

Vakdidactiek: een geslaagde combinatie en balans tussen opleiding en universitaire opleiding praktijken aangepast aan de nieuwe eisen en de huidige behoeften van de sector.

Onze faculteit is hoog gekwalificeerde docenten, alle professionals actief. Bovendien, het curriculum heeft een sterke internationale oriëntatie waarbij de leerlingen om te functioneren in een mondiale context, het reageren op de aspiraties van het beroep.

praktijken

14 maanden verdeeld over drie jaar, toeristische bedrijven en hotels van 4 tot 5 sterren gevalideerd door Vatel. Bate in verband met de realiteit van hun toekomstige beroep, ontwikkelen van vaardigheden voor teamwork en het ervaren in het milieu die gericht zijn ervaringen.

taalcursussen

Spaans (niet-Spaans sprekende studenten moet het niveau B2 van het Spaans). Geleidelijk, studenten krijgen instructie in het Engels (tot 30% van hun lesuren).

Carrièremogelijkheden

Oefening management posities bij elke toerist of hotel bedrijf.

Toelatingseisen

  • Het hebben van Middelbare school of vergelijkbare of hogere graad.
  • Het overwinnen van testen Vatel eigen toegang.

Toelatingsproces

  1. Vul het inschrijvingsformulier voor de toelatingsexamens.
  2. Tests uitvoeren typekeuring en persoonlijk gesprek.
  3. Kennisgeving van het testresultaat op de toelating en registratie procedure

Agenda

Kennis van de sector in het algemeen en de economie, strategie, marketing, bedrijfsvoering en hotel management in het bijzonder moeten de werkzaamheden gericht op de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van elke student.

cursussen

beheer: Zorg voor terminologie en de fundamentele concepten. Leg uit hoe het beheer is een instrument van het management.

marketing: Laat studenten om de vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om marketing en het belang ervan in het bedrijf te begrijpen verwerven.

Human Resource Management: Om de fundamentele beginselen inzake human resources management te introduceren

computers: Training in het gebruik van internet en zoeken naar informatie in een bedrijf. Ontdek kantoorautomatisering instrumenten toegepast op hotel management.

Bedrijfseconomie: Vertrouwd te maken met het concept van het bedrijf, met zijn plaats in de economische omgeving.

professionele cultuur: Inzicht in het verleden om te anticiperen op de toekomst. Wek nieuwsgierigheid en het stimuleren van de smaak voor wat ons omringt, gastronomie en de kunst van het vak.

eigen beeld: Leren om het beeld te beheren, zich bewust zijn van zichzelf, werken gevoel van eigenwaarde en leren om anderen te herkennen. Altijd met respect voor anderen.

voeding: Het kennen van het belang van voeding in elk type bedrijf, zoals het voorbereiden, koken, of het aanbieden van serveert eten en drinken. Ontwikkelen van een evenwichtig menu's, rekening houdend met de voedingswaarde bijdragen aanbevolen voor jongeren, volwassenen, atleten, onder anderen.

Oogsten wijn: Om studenten om de wereld van de wijn te brengen, in staat om de verschillende soorten te herkennen, verwerken, wijnbouwgebieden en leren om te proeven, te dienen en aan te bevelen de juiste wijn voor het soort voedsel.

Engels: Het verwerven van een technisch niveau taal die efficiënt en effectief in een internationale omgeving kan worden ontwikkeld.

F & B omgeving en entertainment: Kennis maken met de Hotel en Restaurant.

Praktische toepassingen: Breng in een echte situatie van de praktische kennis opgedaan tijdens de lessen op een receptie, restaurant, keuken of andere afdelingen.

Aanvullende informatie Bachelor Degree in International Hotel Management in Spanje, Barcelona en Andorra

Duur: 3 jaren (36 maanden)

Prijs:
De eerste cursus 9.710 euro - (1.890 euro voor het inschrijvingsgeld en 7.820 euro in verband met de jaarlijkse collegegeld)
Het tweede en derde jaar: EUR 8530 - (710 euro inschrijfgeld en EUR 7,820 jaarlijkse collegegeld)

Requisitos:
Hebben goedgekeurd Bachelor (of equivalent voor buitenlandse studenten) of hogere rang beroepsopleiding scholen van Toerisme en Hospitality.

Het overwinnen van eigen testcentrum toegang

Kwalificatie:
Bachelor Degree in International Hotel Management onderwezen in Andorra en formele kwalificaties gecertificeerd door de Franse staat.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
26,770 EUR
Locations
Andorra - Andorra la Vella, Andorra la Vella
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates