Bachelor in de internationale hotel management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de internationale hotel management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management

Bachelor in de International Hotel Management

Vandaag de dag, de gastvrijheid en toerisme-industrie is kosmopolitisch en geglobaliseerd en scouts dus voor opgeleid en gekwalificeerd personeel.

De Bachelor's Degree in objectieve Hotel Management programma is om studenten voor operationele en administratieve management posities te trainen. Het programma combineert geavanceerde beheer van de wetenschap met traditionele know-how in de internationale hotel en restaurant management. Studenten worden geacht actief deel te nemen in elke fase van deze zeer geïnternationaliseerde en multiculturele academische opleiding, en natuurlijk het werk wordt versterkt door de onmiddellijke toepassing van kennis in de praktijk instellingen.

Bestaande uit een vast curriculum van verplichte vakken, leerlingen afwisselend werk natuurlijk met praktische situaties waarin ze de kans om toe te passen en te testen wat ze geleerd hebben in real hotels en restaurants. In hun laatste jaar, studenten te vergroten hun academische klassen en praktische periodes zijn vooral in de administratieve afdelingen zoals marketing, PR, Communicatie, kostenbeheersing, Events ...

Concurrerende tariefstructuur

Studenten die een Zwitsers of EU-paspoort hebben recht op bijzondere collegegeld op de campus Vatel Zwitserland.

cursus structuur

Hospitality Management Jaar 1
Leerlingen maken kennis met marketing, human resources, management, en professionele cultuur. Op school, ze ervaring opdoen in het restaurant, in de culinaire kunsten in de keukens, leren de beperkingen banketten hebben, omgaan met onverwachte gebeurtenissen bij de Receptie, etc.

Hospitality Management Jaar 2

terwijl het voortdurend om theoretische kennis met nieuwe onderwerpen als Corporate Law and Economics Tourist verwerven, studenten beginnen hun leidinggevende training. Als onderdeel van de praktische toepassing cursussen, zij beheren 1e jaars studenten, terwijl zelf wordt beheerd door 3e jaars studenten. Ze krijgen het vertrouwen en zich bewust worden van de hiërarchie op de werkvloer. Studenten hebben ook de mogelijkheid om toe te passen voor het Marco Polo-programma in hun 2de jaar.

Hospitality Management Jaar 3

Studenten hebben nu juridische, economische en talenkennis en zijn erin geslaagd teams in hotels en op school. Dit jaar verhogen ze hun analytische capaciteiten te gebruiken al hun kennis, ontwerp strategieën en maakt hun eerste besluiten

Marco Polo Exchange Programme

Vatel biedt studenten de mogelijkheid open te stellen voor de wereld door het uitgeven van een studiejaar in een ander van de Vatel scholen over de hele wereld. Het is een uitstekende manier om een ​​nieuw land te ontdekken, aan te passen aan een nieuwe cultuur en leren een andere vreemde taal.

Stages

De Career en stages officier die is belast met het operationele en het beheer van stages voert sessies om je profiel te evalueren en u adviseren over uw carrière opties op basis van uw prestaties en motivatie. Vatel nodigt ook HR-afdelingen van geselecteerde top hotel eigenschappen te komen en stellen zich, zodat studenten de gelegenheid elkaar te ontmoeten en te bespreken met hen over hun carrièremogelijkheden na school.

Werk

100% van de afgestudeerden worden gerekruteerd in het jaar volgend op het einde van hun studie aan Vatel. 75% van de afgestudeerden met een Bachelor diploma te halen onbepaalde werken contract direct na het beëindigen van school. Ze veilig banen van middle management niveau in de horeca kettingen of persoonlijke eigenschappen:

  • Assistent Front Office Manager
  • Restaurant manager
  • Assistent Housekeeping Manager
  • Sales Executive
  • Kostenbeheerder
  • Marketing assistent
  • Guest Relations Officer ...

Je hebt de vrijheid om de taal en de plaats waar de Vatel programma te volgen kiezen

5 talen, 30 campussen om overal te leren in de wereld!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zwitserland - Martigny, Wallis
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Martigny, Wallis
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan