Bachelor In De Internationale Liberal Arts: Arts

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Internationale Liberal Arts: Arts

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Bachelor in International Liberal Arts: Arts

Art Apprecionati

De cursus heeft vier doelstellingen: Ten eerste, het introduceert de woordenschat en concepten, beginselen en elementen van het ontwerp, kleur theorie, enzovoort, waardoor een uitgesproken discussie over kunst. Ten tweede, het introduceert verschillende vormen van kunst en kunstenaars, en hun rol in de samenleving en religie, zowel historisch en eigentijds. Ten derde, het introduceert elementaire studio voorwaarden en technieken die worden gebruikt in de grafiek, beeldhouwen, keramiek, schilderen, etc. Ten vierde, het introduceert concepten en methoden in de richting van het maken van kritisch oordeel voor het testen van de verdiensten van diverse kunstwerken. Tijdens de colleges veel belangrijke kunstwerken worden geïntroduceerd als voorbeelden. Echter, het doel is niet om bekende namen, in plaats van te onthouden, te leren waarderen en alle kunstwerken te evalueren, beroemd of niet. Evaluatie is door middel van eindexamen en de uiteindelijke kritische essay.

Doelstellingen

Aan het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: (i) aantonen dat er een redelijke beheersing van de termen en begrippen van kunst in kritische discussie, (ii) het identificeren principe rollen en toepassing van kunst in de samenleving, (iii) het identificeren van de technieken en de terminologie van de verschillende media, (iv) weloverwogen beschrijvingen en kritieken van verschillende werken, zowel bekende en onbekende.

Geschiedenis van de Westerse kunst

Dit onderzoek cursus behandelt de ontwikkeling van de westerse kunst uit de bronstijd en Mesopotamië door de 19e eeuw. Terwijl de cursus draait rond verschillende iconische beelden waarvan de identificatie vereist is, de cursus richt zich op de sociale, politieke, religieuze en wetenschappelijke ontwikkelingen die de evolutie van de westerse kunst vormgegeven. Evaluatie is door het definitief schriftelijk examen en research paper.

Doelstellingen

Aan het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om een ​​aantal iconische beelden van de westerse kunst te identificeren, in het bijzonder merkt waarom dat het werk is belangrijk in termen van de sociale / politieke / religieuze / technologische ontwikkelingen van de periode, in het bijzonder te merken hoe de kunst werk kapselt deze ontwikkelingen.

Japanse kunst

Dit onderzoek cursus introduceert de esthetiek van de Japanse kunst, architectuur en traditionele ambachten. Terwijl de cursus biedt een chronologisch aanpak als een historisch kader, en omvat meesterwerken uit de Nara, Heian en Kamakura periodes, de cursus richt zich op het werk van de Momoyama periode verder, dat wil zeggen, de volledig ontwikkelde traditionele Japanse esthetiek. Voorbij de identificatie van de iconische beelden, opvallende architectonische kenmerken en objecten, zoals die worden gebruikt in de theeceremonie, de cursus bevat geschriften met betrekking tot de Japanse esthetiek door Tanizaki, Okakura, en Hearn, onder anderen. Evaluatie is door het definitief schriftelijk examen en research paper.

Doelstellingen

Aan het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: (i) het identificeren van een verscheidenheid van de Japanse kunst en architectuur volgens het type, het gebruik en de periode, (ii) uit te leggen algemene beginselen van de Japanse esthetiek met behulp van de juiste termen, (iii) vragen geïnformeerde vragen en te uiten met redenen omklede adviezen met betrekking tot onbekende werken, en (iv) aantonen dat een weloverwogen waardering voor de kunst en architectuur van de traditionele Japan.

Traditioneel Japans Handicraft

Deze cursus richt zich op de traditionele Japanse ambachten gebruikelijk om het leven op het platteland van Japan zoals keramiek, lak, weven, verven, timmeren en smeden, en in het bijzonder de voorwaarden, hulpmiddelen, technieken, toepassingen en overlevering die eigen zijn aan elk. Hoewel ogenschijnlijk een college, is er veldonderzoek, demonstraties, en handen op projecten ook. Studenten zullen individueel onderzoek een specifiek ambacht, het sluiten door het maken van een presentatie / demonstratie, het onderwijzen van de anderen een aantal commando's aan tools, technieken, voorwaarden en bezorgdheid van die specifieke ambachtelijke traditie voor de klas.

Doelstellingen

Aan het einde van deze cursus moet de student in staat zijn om: (i) aantonen dat er een redelijke beheersing van de algemene voorwaarden en technieken van een verscheidenheid aan Japanse ambachten bedekt tijdens het semester door middel van een schriftelijk examen, (ii) aantonen dat een specifiek commando van gereedschappen, technieken, voorwaarden en belangen van één specifieke ambachtelijke traditie.

Vergelijkende Art Studies

De cursus is een overzicht van de wereld de kunst, en de plaats en rol in een verscheidenheid van samenlevingen en ethos. Meer in het bijzonder, is de studie van de wereld esthetische tradities, historische en hedendaagse, het verkennen van hen door voorbeeldige objecten en afbeeldingen. Kunst en vormgeving van alle belangrijke culturele tradities worden behandeld in college. Naast de studenten selecteer een bepaald wereld kunst of design perspectief onderzoek, afgesloten met de presentatie / bespreking van hun bevindingen voor de klas.

Doelstellingen

Aan het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: (i) te identificeren en te vergelijken met de meest opvallende kenmerken van objecten en beelden van het aantal esthetische en culturele wereld tradities, zoals onderwezen door middel van lezingen, gemeten door middel van onderzoek, (ii) aan te tonen en uit te leggen scharnierend een aantal fundamentele esthetische principe, of maatschappelijke relevantie van een aantal specifieke cultuur vreemd aan hen (iii) inzicht in de historiciteit van de globalisering zoals die door de verspreiding van kunst en esthetische tradities en de objecten, beelden en artefacten geproduceerd met waardering.

Seminar (Arts)

De rol van het seminar in de kunst is om de studenten 'individuele onderzoeksprojecten te ondersteunen. Studenten hebben de verantwoordelijkheid om hun onderzoek in de verschillende stadia van hun project te presenteren. Problemen en uitdagingen ervaren met het onderzoeksproject zal worden besproken in het seminar (door alle deelnemers en niet alleen door de docent). Dergelijke discussies geven de presentatoren een kans om hun onderzoek vanuit verschillende perspectieven te zien en te leren van het advies van collega's als van professoren. Bovendien, door middel van dergelijke interacties studenten kunnen ontdekken hoe problemen in hun eigen projecten te vermijden.

Doelstellingen

Aan het einde van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om: (i) weet hoe je een probleem te analyseren, hetzij in vorm of concept, en maak opbouwende kritiek, het leggen en evalueren van alternatieven, (ii) het uitvoeren van hun eigen onderzoeksprojecten en ( iii) schrijven hun afstudeerscriptie.

Workshops

  • Workshop: Tekenen I
  • Workshop: Tekening II
  • Workshop: Beeldhouwen I
  • Workshop: Beeldhouwen II
  • Workshop: Traditionele Japanse cultuur
  • Workshop: Kalligrafie

instructeurs:

  • Alexander Wilds
  • William Reed

Adjunct Instructeurs:

  • tekening Lady
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Japan - Kōfu
Startdatum: Apr. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2018
Japan - Kōfu
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan