Bachelor in de internationale office management

Artevelde University College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de internationale office management

Artevelde University College

Heeft u een passie voor talen en de mensen? Voor alles wat te maken heeft met de digitale wereld? Wilt u uw horizon te verbreden en stap buiten je comfort zone? De wereld is uw speeltuin!

Welkom op het Engels bacheloropleiding International Office Management!

Met een bachelor's degree in International Office Management, klaar om je carrière kickstart je bent: je meester drie talen (Engels en twee andere talen (bijvoorbeeld: Frans, Duits, Spaans, Chinees, Italiaans en Zweeds)), Office-software is uw beste vriend, en je in staat om organisaties te voorzien van advies over HR onderwerpen, en op project-, proces- en lean management zijn.

WAAROM?

  • International Mindset
  • Coaching en mentorschap
  • Praktijkgericht
  • KWALITEITSCONTROLE
  • International klassen

Voor wie?

  • Buitenlandse studenten die zich willen inschrijven voor cursussen gegeven in het Engels of die wensen te studeren aan de Arteveldehogeschool een bachelor's degree te krijgen
  • Vlaamse studenten die zich willen verdiepen in een internationale omgeving: je volgt cursussen in het Engels, met internationale studenten. Je leert om aandacht te besteden aan de interculturele communicatie in niet minder dan drie talen (Engels en twee andere vreemde talen)
  • Inwoners in België, die een buitenlands diploma (secundair onderwijs, bachelor of master) en aan alle wensen om een ​​bachelor's degree in International Office Management krijgen

Programma

Dit kan uw tijdschema worden

Artevelde

Het eerste jaar

Het eerste jaar van het programma bestaat uit een verscheidenheid van algemene business courses, zoals Recht, Management, Marketing en Business Economics, in combinatie met intensieve taalcursussen in het Engels (Zakelijk Engels, Interculturele Communicatie) en twee (andere) vreemde talen (opties zijn Frans, Duits, Spaans, Chinees, Italiaans en Zweeds). Uw ICT-vaardigheden worden geperfectioneerd en door het volgen van News of the World krijg je een beter zicht op de wereldwijde economische, politieke, sociale en / of culturele kwesties.

Het tweede jaar

In het tweede jaar blijft u uw ICT-vaardigheden specialiseren. Met onderwerpen zoals Onderzoek naar de praktijk en het proces en lean management, krijg je kennis met methoden van onderzoek, het verzamelen van gegevens en het proces inventarisatie en modellering. Je leert meer over de spannende wereld van Human Resources, door het ontdekken meer over werving en selectie van personeel, beoordelingsgesprekken en ga zo maar door. Talen blijven een sterk steunpunt (26 van de 60 ECTS)!

Het derde jaar

Het laatste jaar vindt u in het buitenland ten minste een termijn van studie aan een van onze wereldwijde partner instellingen. We raden aanvulling van deze met een stage in een internationaal bedrijf in het buitenland!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
922 EUR
niet-EER studenten 3575 euro
Information
Deadline
Vraag informatie aan
For Non-EEA the deadline is 1 May 2017
Locations
Belgiƫ - Gent, Vlaanderen
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
For Non-EEA the deadline is 1 May 2017
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Belgiƫ - Gent, Vlaanderen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
For Non-EEA the deadline is 1 May 2017
Einddatum Vraag informatie aan