Lees de Officiële Beschrijving

Verkopers zijn altijd nodig in internationale bedrijven, ongeacht de economische trends. Sales banen zijn tegenwoordig raadgevende, professionele uitdagingen die solide business vaardigheden, maar ook een sterke mensgerichtheid vereisen. Hardwerkende sales professionals kunnen rekenen op een snelle loopbaan, veelzijdig werkdagen en een royale compensatie voor de strategische werk dat ze doen, en voor de toegevoegde waarde die zij creëren voor het bedrijf.

In het DP in International Sales en Marketing van de studenten worden blootgesteld aan een unieke en inspirerende leeromgeving waar ze uit te stappen van hun comfort zone, nemen verschillende rollen, mensen ontmoeten, leren luisteren en te begrijpen behoeften van de klant, kansen te identificeren, en creëren oplossingen samen met de klanten.

Bachelors of Business Administration hebben een sterke professionele vaardigheden op de volgende gebieden:

 • International Business Skills
 • Professional Sales Skills
 • Communicatie en Samenwerking Skills
 • Entrepreneurial Skills

Leren vindt plaats in zinvolle en uitdagende echte business projecten in multiculturele teams. Deze commissaris contacten studenten helpen hun professionele netwerken te ontwikkelen tijdens de studies, dat is de sleutel tot inzetbaarheid in De hedendaagse bedrijfsleven. De juiste houding en motivatie om te groeien zijn een must.

"Onze studies over Porvoo Campus draaide rond projecten die in opdracht van real-life bedrijven en uit deze projecten leerde ik het meest. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel het er toe doet motivatie-verstandig om werk dat een doel heeft en geeft de leerlingen een unieke leren reis elke keer te doen. De projecten gaf me een uitstekende mogelijkheden om te werken in de zakelijke wereld van vandaag, waar de communicatie en team vaardigheden zijn essentieel om te bezitten. Van Porvoo Campus maakte ik vrienden voor het leven, kreeg het beste onderwijs Ik kan me voorstellen en de communicatieve vaardigheden kon ik in zowel persoonlijke en zakelijke leven gebruiken.

Ik heb eigenlijk mijn huidige job als Brand Manager via een project dat ik onze groep studenten gebracht. Ik werkte ook als Project Manager in diezelfde project en na mijn uitwisseling deed mijn stage voor hen. Op dit moment werk ik voor hetzelfde bedrijf en hebben gemerkt dat ook al heb ik nog veel te leren en sta te popelen om dat te doen, heb ik al kunnen vrij goed onder de meer ervaren professionals te beheren. "

Emma Lehto
Merk manager
Karlux Oy

Profiel van de Degree-programma in International Sales en Marketing

Bachelors of Business Administration hebben een sterke professionele vaardigheden op de volgende gebieden:

 • International Business Skills
 • Professional Sales Skills
 • Communicatie en Samenwerking Skills
 • Entrepreneurial Skills

Deze vaardigheden zal door het werken in real-life projecten in opdracht van business bedrijven worden overgenomen. De leerlingen spelen een actieve rol in het leerproces, en ze worden begeleid tijdens hun studies.

International Business Skills studenten te helpen functioneren in de internationale omgeving, en het ontwikkelen van analytische vaardigheden om zakelijke kansen te identificeren. De studenten leren om samen te werken met mensen met verschillende culturele achtergronden. Een deel van de studies kan in een van onze 200 partner-instellingen over de hele wereld worden uitgevoerd. Studenten kunnen ook hun internationale zakelijke vaardigheden te verdiepen door het doen van hun stage in het buitenland.

Professional Sales Skills zijn over het ontwikkelen van relaties met klanten. De studenten leren hoe ze tegenkomen klanten van aangezicht tot aangezicht, structuur verkooponderhandelingen, onderscheiden verschillende kopers met verschillende motivaties, en oplossingen te vinden voor hen met behulp van persoonlijke en virtuele verkoopkanalen en sales support tools.

Communicatie en Samenwerkingen vaardigheden zijn over het leren om professioneel te communiceren in een pro-actieve en doelgerichte manier. Deze vaardigheden worden geoefend op een dagelijkse basis in onze multiculturele leeromgeving in real life projecten waarbij de leerlingen het opnemen tegen verschillende rollen, het ontwikkelen van zowel zelf-leiderschap te leiden van anderen. Taal studies zijn direct beschikbaar in het hele programma.

Ondernemende vaardigheden zijn aanwezig in alle aspecten van professionele groei. Studenten ontwikkelen een ondernemende houding ten opzichte van alles wat ze doen; leren om te werken onder druk, het netwerk, zijn nieuwsgierig naar de wereld, zie nieuwe zakelijke mogelijkheden, beslissingen nemen, verantwoordelijkheid nemen, en hebben de moed om risico's te nemen.

Key Learning Outcomes van het programma

Afgestudeerden van de Degree-programma in International Sales verwerven van vaardigheden die hen voor te bereiden voor de veelzijdige mogelijkheden van de werkgelegenheid en een snelle carrière baan. Mogelijke functie omvatten bijvoorbeeld

 • key account manager
 • Project Manager
 • Teamleider
 • Winkel Manager
 • Sales Onderhandelaar
 • Koper
 • HR Consultant
 • Regionale manager
 • Import / Export Assistant
 • Marketing assistent
 • Product / Category Manager

Openheid om te werken in multiculturele teams en flexibiliteit om de uitdagingen die deze met zich meebrengt is een voorwaarde voor een succesvolle professionele groei tegenkomen. Teamwork vaardigheden worden ontwikkeld door te werken in verschillende rollen in verschillende projecten.

Onderwijs 8500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
vervoer 50 E / maand
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
8,500 EUR
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum