Bachelor in de internationale verkoop en marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Internationale Verkoop en Marketing

De IBCM International Sales en Marketing (ISM) programma is gespecialiseerd in business studies met een sterke focus op internationale marketing, economie, communicatie, organisatie management en ondernemerschap en innovatie. De ISM-programma zal u uitrusten met het oplossen van problemen en ondernemende mind-set die je nodig hebt om te slagen.

International Sales en Marketing IBCM

International en geaccrediteerde graden

Het programma wordt gegeven in het Engels en is gebaseerd op het European Credit Transfer System (ECTS). De cursussen worden internationaal erkend en overdraagbaar.

Alle IBCM Studenten krijgen een double degree. Dit betekent dat u een diploma van IBCM en een diploma van onze partner instelling, Lillebaelt Academie voor Professional Hoger Onderwijs in Denemarken krijgt.

De Marketing & Management afdeling biedt twee diploma's:

  • Bachelor diploma in International Sales & Marketing: 3,5 jaar / 7 semesters (210 ECTS)
  • Academy Professional (AP) diploma in Marketing & Management: 2 jaar / 4 semesters (120 ECTS)

Real werkervaring

U krijgt de flexibiliteit om zich te concentreren op een industrie die is interessant om je hebt. Dit geldt ook voor verplichte werkervaring door middel van twee van drie maanden, full-time stages (die plaatsvinden tijdens de vierde en de zevende semester van studies). Deze ervaring, zeer gewaardeerd door onze studenten, zorgt ervoor dat je de vaardigheden om een ​​positieve impact die werkzaam zijn in de echte wereld te maken.

Rijk en gevarieerd programma

Als een ISM student, zul je kennis en vaardigheden te verwerven in een breed scala van business-gerichte gebieden.

In je eerste en tweede semester, de eenheden bestudeerde onder meer: ​​Effectief Communiceren, Strategic Marketing, Organizational Behavior, en Principles of Entrepreneurship. In je derde semester (vóór uw eerste stage in het vierde semester) dekt u onderwerpen als: Verkoop en onderhandeling, Project Management, Global Marketing en Business Planning. In je vijfde en zesde semester, zul je kennis in vaardigheden te verwerven in een aantal gebieden, waaronder: B2B Sales en Marketing, Strategic Supply Chain Management, Management Accounting, Business Law, en innovatie. En om je studie te sluiten, in de zevende semester je je tweede en laatste stage en je bachelor thesis.

Gevarieerde en boeiende carrièreperspectieven

Carrière mogelijkheden voor IBCM afgestudeerden met een diploma ISM onder management, marketing en sales banen in de private, publieke of non-profit sector. Kansen zijn verkrijgbaar in nationale, internationale of multinationale organisaties. Sommige ISM afgestudeerden zelfs gaan om hun eigen bedrijf op te richten.

Excursies

Als onderdeel van je opleiding, krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan excursies, die in de klas aanvullen en verbeteren van je studie. De kosten van deze reizen worden meestal gedekt door IBCM.

kansen studie uitwisseling

IBCM is in staat om elk jaar een beperkt aantal internationale studie-uitwisseling kansen te bieden. Deze worden mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Erasmus +, die financieel ondersteunen deze uitwisselingen.

Waar wacht je op?

nu van toepassing naar boven-up van uw kennis met echte internationale zakelijke vaardigheden, en stimuleert je carrière!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to IBCM, a unique college which prides itself on fresh ways of thinking, learning, and applying knowledge. Based in our two beautiful, modern campuses in North and South Mitrovica, we speciali ... Lees meer

Welcome to IBCM, a unique college which prides itself on fresh ways of thinking, learning, and applying knowledge. Based in our two beautiful, modern campuses in North and South Mitrovica, we specialise in preparing our students for the world of work. Lees Minder