Bachelor in de kinesiologie

University of Calgary

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kinesiologie

University of Calgary

Kinesiologie is een multi-disciplinaire wetenschap dat onderzoek op het gebied van anatomie, biomechanica, fysiologie, psychomotorische gedrag en sociale en culturele factoren omvat. De Faculteit Bewegings- is toegewijd aan het opleiden van professionals die een sterke basis in de studie van beweging en gezondheid sport zowel theoretisch als praktisch zal hebben.

Bachelor of Science graden worden aangeboden als ofwel een BSc of BSc (Honours). Beiden vereisen de voltooiing van 20,0 volledige cursus equivalenten (120 studiepunten) en kan in vier jaar full-time studie worden afgerond.

Uw faculteit en Major

De Faculteit Bewegings- biedt zowel Bachelor Bewegings- en Bachelor of Science in de bewegingswetenschappen opleidingen.

In de Bachelor of Science in de bewegingswetenschappen programma, kunt u kiezen uit majors in biomechanica, Beweging en Gezondheid Physiology of Mind Sciences in de bewegingswetenschappen.

Studenten werken aan een Bachelor of Science degree moeten ervoor zorgen dat ze te voltooien minstens 21 halve cursus equivalenten (63 eenheden)-science aangewezen cursussen.

Verbeter uw Bachelor of Science in de bewegingswetenschappen Program

Practicum / Werkervaring Opportunities: Krijg een voorsprong op je carrière, terwijl de afwerking van uw diploma. Kinesiologie practicum cursussen en werkervaring kansen zijn beschikbaar voor studenten derde en vierde en zijn een geweldige manier om verschillende beroepen te verkennen en waardevolle werkervaring op je CV. Studenten moeten contact opnemen met de Kinesiologie Career Advisor en Practicum coördinator voor meer informatie.

De kinesiologie Student Society: Helpen bij het plannen vele leuke en spannende evenementen het hele jaar voor Kinesiologie studenten.

International Study Kansen: Ervaar verschillende culturen, krijgen een beter begrip van de wereld kwesties, en reizen over de hele wereld, allemaal terwijl het verdienen van krediet naar je diploma. De Universiteit van Calgary biedt uitwisselingen en studie in het buitenland programma's in 61 verschillende landen.

Vrijwilligerswerk-Learning: Combineer uw klassikale leren met vrijwilligerswerk die gemeenschap doelen bereikt, en zie de eerste hand hoe je academische leren betrekking op maatschappelijke vraagstukken.

Co-curriculaire Record: Heb je ervaringen out-of-klas, zoals vrijwilligerswerk, leiderschap training en club betrokkenheid gedocumenteerd op een Co-curriculaire Record, een officieel document goedgekeurd door de Universiteit van Calgary. De Co-curriculaire Record is de eerste in zijn soort in West-Canada.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Calgary, Alberta
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Calgary, Alberta
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan