Bachelor In De Kunst En Design, Cartoon Concentratie

Université Du Québec En Outaouais UQO

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Kunst En Design, Cartoon Concentratie

Université Du Québec En Outaouais UQO

De strip is een kunst zowel literair als grafisch. Samengesteld uit een opeenvolging van afbeeldingen met tekst, het helpt om een ​​verhaal te vertellen echt of ingebeeld.

Om een ​​cartoon te maken, moet de kunstenaar de synopsis te stellen, geeft u de snij-actie, schrijf dialogen, maken de personages en de omgeving waarin zij opereren. Hij moet er ook voor kiezen gezichtspunten, framing en de lay-out van miniaturen, het uitvoeren van een eerste ontwerp van het ontwerp, de uitvoering inkten, de kleur ontwikkeling en uiteindelijk transcriberen de dialogen en commentaar. Na publicatie kan de strip worden gepresenteerd in diverse formaten (bv. Hoofdband, raad, boek, album).

DOELSTELLINGEN

Dit programma maakt het mogelijk en moedigt openheid naar de visuele wereld door de wisselwerking tussen de beheersing van de formele taal en de toepassing ervan in de verschillende vormen van expressie in de beeldende kunst, grafisch ontwerp of comics.

Bovendien faciliteert, stimuleert en moedigt de cursist de student, kan worden aangetoond vormen van persoonlijke expressie en ontwikkeling bevordert geleidelijk integratieproces in verschillende disciplines.Il verschaft eveneens een structuur die voorziet kennis biedt mogelijkheden van experimenteren en maakt het mogelijk om te wandelen in het creatieve proces, van concept en communicatie.

Ten slotte stelt een interdisciplinaire en multidisciplinaire benadering van de beeldende kunst, grafisch ontwerp en strips, ofwel:

  • theoretische opleiding gericht de onafhankelijkheid van het denken, esthetische kennis en kritische articulatie;
  • praktijkonderwijs dat de toepassing van formele taal en de beheersing van meningsuiting door middel van verschillende media dekt;
  • en synthese opleiding ter professionele autonomie, het vermogen om een ​​praktische en het vermogen om te functioneren binnen gevestigde kan opzetten.
Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Canada - Gatineau, Québec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Saint-Jérôme, Québec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates